מומלצים!

Lee Roni

New member
מומלצים!

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה:
סופ"ש נעים לכולם, לירון

FRD

New member
../images/Emo80.gifמוווומלצים../images/Emo80.gif (איפה לירון???)

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) \ מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) pinkfloyd-set the controls for the heart of the sun blind faith-can't find my way home שלום גד-לך מפה קסם רע שלומי שבן-דניאלה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: הופעה של סנדרסון
,גוב
,שמיר
ומזי כהן
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לשיר עם
וללירון שנעלמת כל הזמן
מסר לאומה: \-/

pishkashit

New member
אני פה אני פה ../images/Emo24.gif

תודה על ההודעה ביום שני, לא הספקתי לענות לך... אוהבת!

eladi88

New member
גמני גמני../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - בית הבובות מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - "רונה שלי הו רונה" עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: - סיור לבסיסים בצפון...היה אחד המצחיקים... משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - "רונה שלי הו רונה" חחחח שמענו את המפקד שלנו שר את זה במקלחות..חחחחחחח אחד המצחיקים משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ממממממ משהו שהרס לכם את השבוע: וואלה היה שבוע בסט משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: השבעה לחיל מודיעין השבוע ביום רביעי ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לשיר ולירון ולירון השניה מסר לאומה: רונה שלי הו רונה...

Lee Roni

New member
../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? בית הבובות מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? Nelly Furtado y Juanes - Te Busque James Morrison - Wonderful world Incubus - Earth To Bella (part 2) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: טלפון חשוב הודעה משמחת :) בעצם 2.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הדיסק James Morrison - Undiscovered 2006 משהו שהרס לכם את השבוע: עוד נכשל לאוסף המבחנים. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: בגרות, מתכונת, יומולדת. ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לאלעדי לרן למוריה לזוהר ולאור שהתגעגעתי ולא דיברתי איתה שנייייייייים מסר לאומה: עד מתי?!?!?!? בעעע

hagarshtar

New member
בוהו../images/Emo118.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? אמן מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)?הבלדה על האיש שהחליף את היחר עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברים. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני זה התחפושת ובפנים אחם אחר" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "באין עוגות אין מכות" [עזבו] סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הדיסק של כנסיית השכל-אוטוביוגרפיה משהו שהרס לכם את השבוע: אנשים מסויימים |: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יום חמישי מואהאהאה ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לעצמי כפרעלי [לא] מסר לאומה: דודה שלי!

elivnat

New member
שאלוםםםםם

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
למעני... מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
ממשיך במרדף-יהודה סעדו, תראי עכשיו... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: סגרתי שירות לאומי סופסוף!!!!!!! הבגרות בתקשורת מאחוריי!!!!! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"מה זה יעשה לך אם אני אגיד לך תשובה חיובית?" "את היום!" "אוקיי אז יש תשובה חיובית, התקבלת!" השיחה עם הרכזת:):) סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: נאממממ לא ממש יוצא לי לראות סרטים... ראיתי חלק מהסרט סהרה.. נחמד... משהו שהרס לכם את השבוע:אין:) משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:לסיים את השבוע הבא ולהיות עם עוד 2 בגרויות מאחוריי, הבעה ואישות.. ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכבוד ההתקמבקות שלי-
לכווווווולם!!! מסר לאומה:תזכרו תמיד-יש לנו ארץ נהדרת!!

למעלה