מומלצי השבועעעעע!

Lee Roni

New member
מומלצי השבועעעעע!

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם ->
משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה: סופ"ש נעים לכולם, לירון

MetallicA100

New member
אני :]

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): לא איתה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: הדיסק של בית הבובות יצאא... משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -בית-הבובות-תותחים- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כשסיפרתי לאיתי מה אני חושבת על הדיסק הוא כתב לי "תגובה יותר יפה מזו לא יכולנו לקבל" וזה ריגש אותי
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הדיסק החדש של ב"ה שוב החיוך משהו שהרס לכם את השבוע: שביום ראשון יש לי מבחן ענק במתמטיקה. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: אין משהו מיוחד ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לכל מי שצריך אותו :] מסר לאומה: אין לי כרגע

Lee Roni

New member
../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? שוב החיוך :) מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? היהודים - חופשי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: יום שני. כולו. במלואו. ומכל הבחינות. :)) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: שוב החיוך :) משהו שהרס לכם את השבוע: חוסר ריכוז ועייפות יתר משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: המממ הרבה דברים
ואתם מוזמנים לתת
לרן כפרעליך... מה הייתי עושה בלעדיך? מסר לאומה: חייכו.. ותהיו אתם! תההנו מהחיים.. הם יפים!!

Lee Roni

New member
איך שכחתי...

שנה טובה אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוהבת אתכם המון! לירון.

FRD

New member
חח חמודה../images/Emo13.gif לא צריך לחשוב על זה

אני תמיד פה

eladi88

New member
מומלצים../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - אל תדאג מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) גבעת התחמושת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: רק אחד? ממממ יום ראשון שני היה לנו אימון והיה סוף הדרך...יום שלישי רביעי היה לנו טיול לצפון היה אחד המצחיקים! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "נשק היה מוכן"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: רוצה את הדיסק החדש
משהו שהרס לכם את השבוע: איבדתי צולבת סעמעמק!! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: ראש השנה
ואתם מוזמנים לתת
ללירון הפרסית ולכל ילדי היומולדת! שיהיה במזל מסר לאומה: ראש הפרמידה!!

גמאני גמאני ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) Friend
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) היהודים - להיות היהודים - חופשי Avril Lavigne - Keep Holding On Avril Lavigne - When Your Gone דנה עדיני - הסודות
משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שיצא הדיסק, ואני מתה לקנות אותו כבר.. וששבוע הבא הם מופיעים בב"ש!! איזה כיף!!
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תמשיך לבד וצא לראות יש אלוהים אחד בתוך אלפי תפילות לרגע אל תפחד באומץ תעמוד תרים ידיים למעלה הכל יכול להיות להיות עוד יהיו ימים שלא תסבול וזה יקח שנים עד שבסוף תיבול חפש עמוק בפנים כי שם נמצא הכל תרים ידיים למעלה כל עוד אתה יכול להיות.."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "טוסט מגובנ''ץ"
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ארבעה בתים וגעגוע של אשכול נבו.. כבר המלצתי על הספר הזה פה פעם אבל נאי עושה את זה שוב כי קראתי קצת ממנו השבוע והוא פשוט יפה..
משהו שהרס לכם את השבוע: כל המצב המפגר הזה שיש במדינה, והעובדה שאני משרתת בחיל אויר של פסיכים והלוואי ויכלתי לפרט יותר.. וזה שלא יצא לי לקנות את הדיסק עדיין =\
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: עוד שבוע בדיוק ההופעה!!! וראש השנה!! אללה רבעוש!! :)
ואתם מוזמנים לתת
לרן כפרות עליך!! איי לאב יו מלא מלא מלא!!!
ללירון המכוערת שלא עונה לי במייל הצבאי :(
לכל מי שחגג יומולדת השבוע
לאופיר שקפצה לבקר אותנו ולכל הוותיקים שקמו לתחיה פתאום חחחח
לאלעד הפרסיייייי אני אביא לך כמה צולבות שאתה רוצה חחחחח מה אתה דואג כולה צולבת..
מסר לאומה: "תאהב איש, תאהב, תשמח, תתעצב, גם מותר לבכות, כשצריך להוציא, להחצין את הרגש, זה הזמן ללמוד ילד, אל תפחד מהלא נודע, תכבד ותעריך אותו, כי בסוף הוא הפתעה לטוב ולרע, לטוב ולרע.." איזה שיר גאונות פשוט!!! סופ"ש נפלאאאאא לכולם:)

eladi88

New member
כן אני יודע יהיה בסדר...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

תגידי לי רגע.....מה זאת ההודעה המוזרה הזאת ששלחת לי השבוע?!?!

למעלה