מומלצי השבוע!!!

Lee Roni

New member
מומלצי השבוע!!! ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם ->
משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה:

FRD

New member
יאללה.........

מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) גבע אלון- modern love שלום תשובה-not only משהו אחד שעשה לכם את השבוע: טני
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "..מאז שעזבת החושך גובר כאן" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): :| סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: כבר המלצתי על החדש של גבע אלון? משהו שהרס לכם את השבוע: אוהו.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: תמיד מחכה.. ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לשירוש המקסימה
ללירון
ללירון שלא שומעים ממנה
מסר לאומה: לפעמים ההתמדה משתלמת

שנים שלא עשיתי פה מומלצים../images/Emo122.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
ליד הגורל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
מה קרה לך - שוטי הנבואה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם ->
הממ אם אני אזכור לעבור למהירה בסוף. אם לא אז בהודעה הבאה משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
לקבל אישור לצאת ביום ראשון לאירוע
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"הכללללללללל יהיה בסדררררר הכללללללל יהיה פנאן" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"אבאל'ה אתה שיכור?" "אבאל'ה אני לא שיכור!" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
סרט "המספר 23" משהו שהרס לכם את השבוע:
לפספס את השתיה של טושקה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
יום ראשוןןןןןןןןןן ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
אוי כמה שאני מתגעגעת. קחו כולם
חזק חזק מסר לאומה:
מתי הדיסק?!

Lee Roni

New member
../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? אל תדאג... כמובן :) מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? אריק איינשטיין - אדון שוקו תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההופעה בניצנים!! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין מקום שיש סיבה טובה להיות בו משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): -אמיר (לקהל): "מה המצב חברים? אכלתם? שתיתם? התמזמזתם?.." -איציר (בקהל): "כן! התמזמזנו עם הגדר שחיכינו כ"כ הרבה זמן!!!"
גדול... גדול... סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: האלבום LiNkiN Park - Minutes to midnight משהו שהרס לכם את השבוע: מה הקשר צינון באמצע אוגוסט??? משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יום שישי.. ואתם מוזמנים לתת
לאלעדי הנשמה
לרנצ'ו המעאפן
לאיציק
לזוהר
לירדן החמודה
ללהקה המדהימה הזאת שכ"כ התגעגעתי..:)
לכל השאר... מסר לאומה: יאלללללללללה אני רוצה מפגש פורום!!!!!!!!! חמישי הקרוב, עזריאלי. מי שיכול, שיבוא

Hadardur

New member
למה חמישי הבא? אולי הבא הבא?

יש פה אנשים שעושים חצאים!

גמאני רוצההה:) ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- אל תדאג.. פשוט עושה לי את היום לפתוח גלגלצ בבסיס, ולשמוע את השיר הזה מנוגן.. שלא נדבר על הפעם הראשונה ששמעתי אותו והתחלתי לקפוץ כמו מטומטמת ואף אחד לא הבין מה יש לי
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- Sagi Ray - Rythem is a dancer Bryan Adams - Everything I do (I Do It For You) Lene Malin - Sitting Down Here Roxette - Must Have Been Love תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: היה משו אבל נעזוב את זה עכשיו חחח משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): נמלה הלכה ביער בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה ברצינותתתתתתתת
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: עוד יום אחד של מיץ' אלבום.. איזה ספר!!! הוא קצת הזוי משו היה לי די קשה לעכל אותו חח אבל למדתי להעריך דברים שלא הסתכלתי עליהם לפני.. קיצר מה אני מתפלצנת ספר יפה וזהו תקראו אותו משהו שהרס לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יום ראשוןןןןןןןן הופעה של סינרגיההההההההה והופעה של עברי לידררררררררר אהאהאההאהההה!!!!111 איזה כיף!!!!11
קצת חופש סופסוף!!! ואתם מוזמנים לתת
ללירון שלא אוהבתותי יותר
לרנצ'וק כפרעליךך
לאלעד
למוריה שלא בטוח שהיא פה יותר חח
לדרוצ' ו-
אחרון לזיו סתם כי בא לי מסר לאומה: נמלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה ברצינותתתתתתת

pishkashit

New member
../images/Emo15.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? אל תדאג :p מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? אפרת גוש- שיהיה לך טוב משהו אחד שעשה לכם את השבוע: הדיסק החדש של אפרת
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הדיסק החדש של אפרת!!!111... הוא מעולה.. משהו שהרס לכם את השבוע: תורנות מטבח
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: הופעה של רן ועיליי בצוותא!! (לא לצחוק עליי) ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכולם
..

MetallicA100

New member
עונה... :]

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) אל תדאג ו-כי אם לא! מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) אין לך מקום-היהודים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> אין לי כוח להעלות באמא שלכם :] משהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההופעה המדהימה בניצנים, וגם שעשיתי 2 חולצות מגניבות של בית הבובות! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רק לקוות ולבנות תקוות, תמיד תרוץ אחרי חלומות" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא עולה לי כרגע :] סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: חח אין, אני בזמן האחרון לגמרי מנותקת! =P משהו שהרס לכם את השבוע: אני לא חושבת שהיה כזה דבר משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: לא משהו ספציפי, מצפה לטוב.. ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
ללירון המתוקה
לאיציק המלך שאירגן לי כרטיסים לכפר המוסיקה
לרן! סתם כי הוא נחמד =P
לכל מי שאני עוד לא מכירה מהפורום...
ללהקה הנפלאה.. :] מסר לאומה: החיים יפים..

למעלה