מומלצי השבוע

מומלצי השבוע ../images/Emo189.gif

שיר השבוע שלכם [של א.א.]? שיר השבוע שלכם [לא של א.א.]? משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? ציטוט השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: מסר לאומה: שבוע נהדר לכולם.

נו, אני אתחיל...../images/Emo122.gif

שיר השבוע שלכם [של א.א.]? חלום כהה. שיר השבוע שלכם [לא של א.א.]? וונדרפול - שי נובלמן. משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? הופעת פסנתר של עברי לידר.
ציטוט השבוע? אין. תוכניות לשבוע הבא? לעבוד. תמונת השבוע: מסר לאומה: אין.

עוד שבוע עוד חודש

שיר השבוע של א"א? רבים הימים שי השבוע ככה בכללי? מממ electrical storm-u2 מממ משו שעשה ת'שבוע.... "שר המלחמה" סרט מבריק וחכם! ניקולאס בשיאו! תכניות? בגרות בספרותתתתתתתתתתתתתתת בעע וצילומים אחרונים של סרט גמר תמונה? מממ אין לי. מסר? אתם צריכים אהבה חדשה

N o l o g o

New member
=)

שיר השבוע שלכם [של א.א.]
לא נראה לי שהיה כזה שיר השבוע שלכם [לא של א.א.]
אנטיל דה לאסט דרופ פולס - סונטה ארקטיקה משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
ממ ה ג' שהוצאתי חח ציטוט השבוע
"אם היית רואה את עצמך כפי שאני רואה אותך, לא היית בוכה" תוכניות לשבוע הבא
ממ לראות חברים שלא ראיתי המון זמן..=) תמונת השבוע: מסר לאומה: ממ אין לי משהו חכם להגיד. סורי.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo191.gif

שיר השבוע שלכם [של א.א.]? רוך וקושי שיר השבוע שלכם [לא של א.א.]? איגי וקסמן- תישא אותי לאישה זבל- כמו זבוב לחרא [^^] משהו אחד שעשה לכם את השבוע- שהוא נגמר :X אבל עכשיו התחיל חדש :( תוכניות לשבוע הבא? אין משהו מיוחד :X ביום רביעי אני מתנדבת בהפוך על הפוך וביום חמישי אני הולכת לעזור לשפץ גן ילדים ^^ מסר לאומה: אני שונאת את הביצפר שלי
בפורום הייתה אפשרות להביא את כנסיית השכל [הלהקה האהובה עליי] או את חמי רודנר או ירמי קפלן או יוני בלוך אבל בסופו של דבר הוחלט להביא או את סינרגיה או את שייגעצ ;[

N o l o g o

New member
מה, סינרגייה מעולים!

הלוואי עליי לנו הביאו את סאבלימינאל חח

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| הם פסדר :X

אבל אני לא מתה עליהם. עדיף כנסיית השכל/ירמי קפלן/חמי רודנר/יוני בלוך
!

למעלה