מומלצי השבוע

heaven is here

New member
מומלצי השבוע../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מיקה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מיקה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <לא חייבים> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא מסר לאומה לכו על זה

הולכת על זה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מיקה)
שניים בעולם, אצלי הכל בסדר, מלחמות כאילו מה שיר השבוע שלכם (לא של מיקה)
Belly Dancer- Akon Ugly- sugababes Nothing Else Matters- Lucie Silvas (אחלה חידוש
) Can't Hold Us Down- Christina Aguilera Believe Me- Fort Minor ביום שמש יפה- עברי לידר האיש ההוא- יהודית רביץ ואהובה עוזרי Crazy- Alanis Morissette עברי לידר- ניסים עברי לידר- חורף אביב גפן- אולי אביב גפן- אור הירח אביב גפן- שנינו שווים והביצוע של עברי לאדוני... מהעמ"י
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
"תיו בניו יורק" 90 בספרות
משהו שהרס לכם את השבוע
יום חמישי היה יום מוזר, מפחיד, לא נעים... אבל עזבו! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
כלום

עונה../images/Emo27.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מיקה): "שניים בעולם", "מרגע לרגע", כמו פעם".
מה שיר השבוע שלכם (לא של מיקה): "לשם", "תן לי סימן", "בקרקס הזה", "שני כוכבים", "שיר לשירה"- של מירי מסיקה. "מליונים"- של אתי אנקרי.
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:טיול עם הכיתה, הספר "אליפים", הדיסקים של מירי ומיקה (למרות שהשבוע לא שמעתי-בכל זאת, דיסקים נהדרים
).אה, והתעודה הטובה שלי
משהו שהרס לכם את השבוע:היה שבוע נהדר. חוצמזה שכאב לי הראש ביום רביעי ושעקרו לי שן ביום שני.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מחר נטיעות לכבוד ט"ו בשבט. ואמממ....זהו בערך
.
מסר לאומה:ללמוד ולהצליח. ועוד משהו(קראתי באינטרנט):סיגריה מבזבזת 5 דקות מהחיים שלכם
. בירה מבזבזת 20 דקות מהחיים שלכם
. לימודים מבזבזים 6 שעות מהחיים שלכם
.

למעלה