מומלצי השבוע

מומלצי השבוע../images/Emo78.gif../images/Emo97.gif

מה שיר השבוע שלכם של אסף? מה שיר השבוע בכללי? אלבום השבוע? משהו שעשה את השבוע משהו שהרס? משהו שאתם רוצים להמליץ עליו / תמונה שראיתם ואהבתם: מסר לאומה:

../images/Emo135.gif

מה שיר השבוע שלכם של אסף? רוך וקושי
מה שיר השבוע בכללי?I believe (when I fall in love with you it will be forever) של סטיבי וונדר. אלבום השבוע?דני גלבוע ומשמרת הצניעות משהו שעשה את השבוע משהו שהרס? משהו שעשה - פתחתי קומונה למגמת קולנוע שלי (בכינוי אחר) והיא ממש מצליחה.. משהו שהרס- אמא שלי ממש כעסה עלי בגלל שאכלתי את השוקולד שלה. משהו שאתם רוצים להמליץ עליו / תמונה שראיתם ואהבתם: אני ממש רוצה להמליץ על הסרט "החיים בלעדי" ,זה סרט שמספר על מישהי בת 23 שנשואה מגיל 17 ויש לה שני בנים, ויום אחד היא מגלה שיש לה גידול סרטני ושנשארו לה חודשיים לחיות..אז היא מבינה שהיא לא הספיקה לחיות את החיים כמו שרצתה... מסר לאומה: בואו היום להפגנה!!

N o l o g o

New member
מותק..געגעתי ../images/Emo24.gif

מה שיר השבוע שלכם של אסף
חלום כהה מה שיר השבוע בכללי
התבלינים - צועקת אלבום השבוע
לא עולה לי בראש משהו שעשה את השבוע
התגייסתי משהו שהרס
התנפחה לי היד.. משהו שאתם רוצים להמליץ עליו / תמונה שראיתם ואהבתם: ממ לא משהו מיוחד מסר לאומה: לא חכמה במיוחד השבוע..סורי.

נדבמור

New member
שבוע מוזר...

שיר של אסף חייב להיות "שוכב לי על הגב" מהאלבום החדש... פשוט עושה לי מצברוח טוב שיר אדיר. בכללי... piano man בלי ספק אלבום השבוע שלי הוא "מדפים" של בית הבובות... להקה חמודה . השווארמה הקפואה של אמא עשתה לי את השבוע וסתמה לי ת'שרותים להמליץ... ממ "עיר החטאים"!! סרט מופתי פשוט אללה טרנטינו מסר לאומה... אל תשתכרו ותתחרמנו עם כונפות ותרביצו לקיר ותשברו את ארבעת האצבעות! חחח שבוע מוזר...

למעלה