מומלצי השבוע

N o l o g o

New member
מומלצי השבוע../images/Emo86.gif

מה שיר השבוע שלכם של אסף
מה שיר השבוע בכללי
משהו שעשה את השבוע
משהו שהרס
משהו שאתם רוצים להמליץ עליו / תמונה שראיתם ואהבתם:
מסר לאומה:

אז ככה

שיר השבוע של אסף-חחחחח מאחר ואני מכיר רק שיר אחד אז רק אותו אני שומע בכל הגרסאות שלו-הופעה חיה,מקורי,השיר שלנו והגרסה הנשית-אני מדבר כמובן על יקירתי. שיר השבוע בכללי-סיגליות של דויד ברוזה-היום ה 9 לנובמבר משהו שעשה את השבוע-הגשם משהו שהרס-מתמטיקה(אבל זה תמיד לא בא טוב חחחחחח) משהו שאני רוצה להמליץ עליו-השבוע התחילו בערוץ 2 לשדר את הסדרה "השיר שלנו"-ביום שבת ב 18:30 אם אני לא טועה וביום רביעי ב 16:00

נדבמור

New member
מממ בואו נראה...

שיר של אסף... בלי ספק "אל תעזבי את תל אביב"... לוויה אותי בדיוק במקומות הנכונים ועכשיו תקוע לי בראש ואני נהנה מכל רגע . שיר השבוע בכללי... ממ "שיר לשירה" בלי ספק... אחרי פולין בטוח... עשה לי את השבוע... יומולדת של חבר טוב שהייתה מאוד נחמדה . הרס? רבתי עם "חבר" שפעם נורא אהבתי והיום אני לא מסוגל להיות לידו . המלצה? ממ תאכלו במבה עם גבינה צהובה! משו בסט! מסר לאומה: שמעון!! עזור לי!!

../images/Emo16.gif חבר אתה חסר

מה שיר השבוע שלכם של אסף? לא שמעתי כל כךאסף השבוע... מה שיר השבוע בכללי? ארקטיק מוניקס- איי בט יו לוק גוד און דה דאנס פלור ..חח שיר ארוך משהו שעשה את השבוע משהו שהרס?אמא שלי...הרסה משהו שאתם רוצים להמליץ עליו / תמונה שראיתם ואהבתם:אני רוצה להמליץ על להקת אורפנד לנד המצויינים ולע השיר ocean land הטוב שלהם. מסר לאומה: לא נשכח ולא נסלח

למעלה