מומלצי השבוע!!

בת אלי91

New member
מומלצי השבוע!!

[נלקח מפורום היהודים] השבוע שעבר: - שיר השבוע (של קספר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

שלומיתת

New member
יאללה ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של קספר): פלאפ בק - שיר השבוע (כללי): זוהי סדום-איפה הילד - אלבום השבוע: השתקפות-סינרגיה - האדם שעשה לכם את השבוע: אחותי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע:
- מאכל השבוע: בשר! - משהו שעשה לכם את השבוע: יומיים במרכז - משהו שהרס את השבוע: שומדבר מיוחד - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חופש זה טוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: sweet high-אורן ברזילי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מישהו מיוחד סתם: - תמונה (תתפרעו!): אני ואחותי (אני הימנית) הודגש באמצעות מדגישומטיק

אורי נה

New member
../images/Emo41.gifטוב..

היה לי שבוע מעניין, וככה הוא הלך: - שיר השבוע (של קספר): אז - שיר השבוע (כללי): היינו עושים אהבה (כנסיית השכל) - אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה (כנסיית השכל) - האדם שעשה לכם את השבוע: הדיסקמן שלי (זה לא ממש אדם, וכן עדיין יש דברים כאלה בעולם) - משפט השבוע (מאפיין): התעייף ככל יכולתך! - משפט השבוע (מחץ): "להתחיל מהאמצע? טוב, דרסתי כלב. עכשיו הוא צולע." סופו של מיסטר Y - דבר שהשגתם השבוע: הרבה חיבוקים.. - מאכל השבוע: זיתים, נחשי גומי - משהו שעשה לכם את השבוע: כנס משצי"ם - משהו שהרס את השבוע:רוח גדולה (לא השיר) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תיזהרו מפלאפונים של מירס. זה קטלני! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שבת (שוב חופש..) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לישון, והרבה! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: השבוע טרם התחיל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא זכור לי מישהו מיוחד..

Peeeach

New member
ממ :)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של קספר): רוח גדולה - שיר השבוע (כללי): shine on you crazy diamond - אלבום השבוע: ברי סחרוף ההופעה - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד! - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אממ.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אין דבר העומד בפנים הרצון- אז תפסיקו לרצות דברים" - דבר שהשגתם השבוע: כלום חח.. - מאכל השבוע: טוסט - משהו שעשה לכם את השבוע: היה שבוע מעפן! - משהו שהרס את השבוע: יום שישי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תקשיבו לחברים שלכם כשהם אומרים לכם "בואו איתנו כדיי לכם!" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזור ללמוד? לא כלכך מחכה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מממממ...:) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "לחץ" ברי סחרוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו בנאדם מהשאלה השניה הקודמת סתם: - תמונה (תתפרעו!):אנוכי תמונה חדשה

joyjy

New member
ממ..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של קספר): זמנים משתנים (צילום מההופעה..) - שיר השבוע (כללי): כולם רוצים חבר-איפה הילד - אלבום השבוע:מופע הארנבות של ד"ר קספר-בהופעה חיה - האדם שעשה לכם את השבוע: עומר..? - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אבא של *** היה באיפה הילד!!" - זהלא ממש משיר/ספר/סרט אבל בזמן האחרון זה מאפיין את רוב החיים שלי..
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"היא כן שאלה אותו! הוא כן ענה לה!" - דבר שהשגתם השבוע:יותר חיבוקים ממה שקיבלתי כל החיים.. - מאכל השבוע:נחשי גומי - משהו שעשה לכם את השבוע: כנס - משהו שהרס את השבוע:חול, חול וחול! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ערוץ 11 זה לא מומלץ! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: דמדומים? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: דמדומים? - שיר שפתחתם איתו את השבוע:במרחק נגיעה מכאן-יזהר אשדות - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד..

אורי נה

New member
ממ..../images/Emo41.gif

כן, קצת שכחתי את עומר המסכן.. (והחול לא כ"כ הפריע הפעם..) ו"אבא של *** היה באיפה הילד" לא נאמר הרבה פעמים השבוע.. ואפשר לתת לי קרדיט על משפט המחץ!! (עברתי הרבה השפלה בשבילו!) נ.ב- הבנתם כבר שאני מכירה אותה, לא?..

joyjy

New member
אהמ..

לעיניים שלי החול מאוד הפריע! (לא זה שישנו עליו.. זה שעף עלינו!)

DonnaJoe

New member
"זה כמו לרקוד עם שד

שמחבק ולא עוזב, כן הוא תמיד רעב. אני הולך ומתרחק.." - שיר השבוע (של קספר): היא כל הסיפור
- שיר השבוע (כללי): Smells Like Teen Spirit - Nirvana - אלבום השבוע: ברי סחרוף - הופעה חיה - האדם שעשה לכם את השבוע: חברה הכי טובה, וידיד חמוד.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אישה טיפשה" ( זה בטח מופיע איפשהו O.ם ) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "התגעגעתי אלייך ככ" - דבר שהשגתם השבוע: חברים חדשים - מאכל השבוע: פחמימות - משהו שעשה לכם את השבוע: שבוע עמוס בפגישות עם חברים, כמו שצריך - משהו שהרס את השבוע: מפגש שנגמר חרא, הקטיושות שמתקרבות יותר ויותר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: נצלו את הרגע, כי הוא לא יחזור. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת לחברה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: סילבסטר מוצלח -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ניצוצות - ברי סחרוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש ככ הרבה סתם: - תמונה (תתפרעו!): הזכרונות מההופעה ( ומהאנשים שפגשתי בהופעה ) זה מה שעשה לי את השבוע.

למעלה