מומלצי השבוע

A N I g M A

New member
מומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)?
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
הייתם בהופעה של מטרופולין בפסטיבל גולדסטאר? איך היה?
מסר לאומה-

charlazona

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)? חזירים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)? royksopp - only this moment תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> תמונה שלי מפסטיבל הבירה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- royksopp - the understanding מומלץ לכולם, צמד אלקטרוני מדהים בדיסק חדש, סגנון מאוד דומה לאייר ומטרופולין. משהו שהרס לכם את השבוע- אפרת גוש משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מתחיל לעבוד ולחסוך לאוטו הייתם בהופעה של מטרופולין בפסטיבל גולדסטאר? כן איך היה? אחלה מסר לאומה- אם אין מין - יש ימין!

EcstaLarge

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)? מלאכים-ההסתה מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)? משינה - רומנטיקה עתידנית תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- פסטיבל הבירה אבל כבר נגמר אז אין מה להמליץ משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה משהו מיוחד משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- פסטיבל חיפה הייתם בהופעה של מטרופולין בפסטיבל גולדסטאר? איך היה? - לא הייתי הלכתי ביום השני מסר לאומה- אין /=

chen010189

New member
קולולווו השבוע יש תמונה!

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)?ממ.ליודעת חח השבוע חרשתי על שני דיסקים חדשים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)?פיטר כפערוט-בחור לבן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של פיטר.. עם הקדשה ממנו עליו :) "לחן באהבה רבה, פיטר רוט" משהו שהרס לכם את השבוע-הסיטי הול שנסגר ועכשיו בקושי יהיו הופעות.. לא לידי לפחות
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כןןן.הופעות! ו..ת"א :] הייתם בהופעה של מטרופולין בפסטיבל גולדסטאר? איך היה?לא הלכתי למרות שרציתי אבל בסוף לא הסתדר עם נסיעות וזה.. מסר לאומה-פיטר רוט עושה שניצלים! חח הוא אמר זאת!

chen010189

New member
קולולווו השבוע יש תמונה!

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)?ממ.ליודעת חח השבוע חרשתי על שני דיסקים חדשים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)?פיטר כפערוט-בחור לבן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של פיטר.. עם הקדשה ממנו עליו :) "לחן באהבה רבה, פיטר רוט" משהו שהרס לכם את השבוע-הסיטי הול שנסגר ועכשיו בקושי יהיו הופעות.. לא לידי לפחות
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כןןן.הופעות! ו..ת"א :] הייתם בהופעה של מטרופולין בפסטיבל גולדסטאר? איך היה?לא הלכתי למרות שרציתי אבל בסוף לא הסתדר עם נסיעות וזה.. מסר לאומה-פיטר רוט עושה שניצלים! חח הוא אמר זאת!

טולייצ

New member
../images/Emo179.gif קיץ ../images/Emo179.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)? תעצמי עיניים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)? במרחק נגיעה מכאן - יזהר אשדות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> צירפתי. מי שיזהה מאיזו הופעה התמונה הזו,יזכה לחיבוק ענקי ממני
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
הדיסק של דניאל סלומון - רבות הדרכים אני פשוט אוהבת את הלחנים שלו!
משהו שהרס לכם את השבוע- אבא
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אני טסה
הייתם בהופעה של מטרופולין בפסטיבל גולדסטאר? איך היה? לא הייתי מסר לאומה - למה כדאי להיות אישה? כי אין לך איברים שמתעוררים לפנייך בבוקר.. שבוע נפלא

dsol

New member
אורטל ?!

ממתי את בפורום ?! ואגב לא שמת תמונה.....

טולייצ

New member
אני פה

לא זוכרת ממתי.. מאז התפוז עולמות אני מצליחה להכניס את כל ה 23 פורומים שאני כותבת בהם למועדפים,ואני לא שוכחת להיות פעילה בכולם
גאונה שכמותי,הנה התמונה

pishkashit

New member
את כבר לא כחולה../images/Emo98.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)? תוך דקה
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)? שירי מימון- אהבה קצרה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין כוח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה בפסטיבל הבירה הייתה שולטת משהו שהרס לכם את השבוע- אני חולה וכואב לי כל הגוף. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- להיות בריאה ולנסוע לצפון!! הייתם בהופעה של מטרופולין בפסטיבל גולדסטאר? איך היה? כן
היה הכי כיף שבעולם מסר לאומה- אל תלכו לים בלי קרם הגנה! ואל תישנו עם מזגן בלילה! ובלאט. יום טוב

../images/Emo54.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo54.gifלא מדובר בקשרים

מדובר בכישרון סיוון משתלטת על תפוז
סתם נו המנהלים סומכים עליה, היא יודעת לעשות תעבדוה כמעט הכי טוב שאפשר אז למה שהיא לא תנהל ?
כפרעלייה

dsol

New member
ניאאאא (?) (-_-")

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)? הנהג מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)? סינרגיה - לחבק אותך תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע- אמממ עבודה!! (נמאס לי לעבוד) אבל לפחות ביום חמישי/שישי זה היום האחרון שלי ! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אמממממ לא לעבוד ^ הייתם בהופעה של מטרופולין בפסטיבל גולדסטאר? איך היה? לאאאאא מסר לאומה- די כבר עם אומה הזו ! מתי תבינו שאני לא מכיר אותה ולא רוצה למסור לה מסרים ?@#$#$^&

עונה

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)?לישון בלי לחלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)?since u been gone-kelli clarkson תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-השיר החדש של שירי מימון "Tהבה קטנה" משהו שהרס לכם את השבוע- שהרס?=\ממ לא זוכרת.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הייתם בהופעה של מטרופולין בפסטיבל גולדסטאר? איך היה? מסר לאומה-

~אני~

שיר השבוע של מטרופולין
איזה עתיד ותוך דקה, איזה עתיד יותר נראה לי, הוא נתקע לי בראש
שיר השבוע לא של מטרופולין
שעתיים אחרי, של אפרת גוש. הדיסק שלה כל כך, כל כך
תמונה
משהו שעשה לי את השבוע
השתזפתי בים ולא נשרפתי
משהו שהרס לי את השבוע
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא
הייתם בהופעה של מטרופלי בפסטיבל גולדסטאר
כה. :) איך היה