מומלצי השבוע!

hila3000

New member
מומלצי השבוע!

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין):
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין):
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>:
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
אתם באים לווליום ת"א? ואתם מוזמנים לתת
למי שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה- שבוע טוב

JALULA2

New member
אני:)

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין): לישון בלי לחלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין): הכל מתפורר של אביב גפן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>:אין.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-המכתב, דיסק של אביב גפן משהו שהרס לכם את השבוע-זה רק תחילת השבוע אבל בינתיים אני די מאושרת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שבוע הבא? שיתחיל ביצפר לא? אני לא כל כך מחכה לזה:\ אתם באים לווליום ת"א? נראה מסר לאומה- דונ'ט וורי בי הפי (תדמיינו שזה באנגלית)

ד י א ט ה

New member
טוב

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין): לא אומרת כלום, בגלל שרונה. חוץ ממנה אני לא מתה על השיר. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין): כמו שזה היה, של אפרת גוש היקרה. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: יש מלא. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- 2 דברים, 1. התברר שאני והחברים הכי טובים באותה כיתה שנה הבאה. 2. אחד הסרטים הנהדרים שראיתי, 'באהבה אין חוקים' או באנגלית Something's Gotta Give מומלץ! משהו שהרס לכם את השבוע- שעם הגילו המשמח שאני באותה כיתה עם החברים הכי טובים, בא גם הגילוי שאני לא לומדת יותר עם המורה הכי טובה שהיתה לי עד היום. וזה מצער. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- עוד השבוע הזה, 27 לחודש יום שבת הופעה של אפרת. אתם באים לווליום ת"א? ממש לא. ואתם מוזמנים לתת פרח למי שאתם חושבים שמגיע לו: נותנת פרח נשיקה וחיבוק לאפרת גוש
מסר לאומה- ג'ינג'יות זה הוט.

......

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין): שוב כתמים בשמש =) מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין):Whitney Houston I Will Always Love You תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>:נופ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אמממ אין משהו שהרס לכם את השבוע- אם לא שמתם לב מתחילים ללמוד עוד שבועיים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעה של אפרת גוש אתם באים לווליום ת"א? ברוררר ואתם מוזמנים לתת למי שאתם חושבים שמגיע לו: מסר לאומה-

dsol

New member
../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין): יפן מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין): אביב גפן - האם להיות בך מאוהב תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: שמתי ^ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
אתם באים לווליום ת"א?

dsol

New member
לא יודע :O

שמו אותה באיזו קומונה שאני נמצא בה אבל עדיין זה מצחיק

charlazona

New member
פה..

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין): פינה מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין): scottie doesnt know תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: מגבלות הצנזורה.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אחלה וואטאבר ראיתי השבוע משהו שהרס לכם את השבוע- אמא שלי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שאמא שלי תמות אתם באים לווליום ת"א? לא נראה לי מסר לאומה- אמא יש רק אחת

למעלה