מוממממממממממממלצים

eladi88

New member
מוממממממממממממלצים../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה:

eladi88

New member
אני אני ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- כי אם לא אז בשביל מה
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- Maya - Be My Boyfriend
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: אתמול בלילה....חחחח היה מצחיק +
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: עוד מישהו פה רואה "יריחו"?
משהו שהרס לכם את השבוע: ממממ וואלק לא יודע
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: חתונה של בנדוד שלי ביום חמישי
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לשיר שאוטוטו מתגייסת... ולאור... מממממ וזהו
מסר לאומה: קופאים שולתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

בו..! האההאהא!@#

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- שיר בעיפרון וסיגפו [השירים היחידים שלהם ששמעתי, וגם זה היה ברדיו! חח]
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- המפ. My Chemical romance- cemetery drive זה בעיקרון..יש עוד אבל נחסוך את זה מכם!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> וונטוורת'*אתהחתיךתעשהליילד!*מילר
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: אתמול...הקלהה..
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "won't stand losing you.."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תענוג!!!" חח
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: MCR- Three Cheers for Sweet Revenge
משהו שהרס לכם את השבוע: השבוע עצמו ;[
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: היום בערב\הסופשבוע!
ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: בעע.לא.
מסר לאומה: לא לוותר!#@%$

יום- בית

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- - מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- מאי- העבד תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: מה שעשה, גם הרס משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): השירים ניבאו את עצמם.... משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את תקינה?" קורה... סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: יש כל כך הרבה על מה להמליץ, לא אתחיל עם ספרות ומוסיקה כי זה לא יגמר אבל..... תפוחים מן המדבר עלה בקאמרי- מומלץ ביותר. משהו שהרס לכם את השבוע: "חצאי מעשים" משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: למקום אחר.... ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לאלעד, למעיין... לרינת, לזוהר... להדר.. לשיר לא חסר מסר לאומה- חלומות שלנו... זה הסיפור האמיתי. חלומות שלי, הו זה הסיפור.... האמיתי... האמיתי

eden456

New member
../images/Emo187.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-שמש מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- אאמממ וואיאי לא זוכרת כל מיני אין לי כוח לפרט.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->---- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: הופעה ענקית קורעת לאללה של מה קשור.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אאממממ משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "השחורים תמיד נדפקים,גם במילקי השחור למטה ..."
"האויב הכי גדול שלנו זה הפחד,האויב הכי גדול של הפחד זה הצחוק,כך שהדרך היחידה לנצח את הפחד הוא לצחוק עליו".. (אור נתון לוויכוח) סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הופעה של מה קשור
משהו שהרס לכם את השבוע: אאאממממ לבנתיים כלום משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יום רביעי ואתם מוזמנים לתת
לשייירררר,תתחדשי על התואר חיילת
לזוהר מוכשרת שכמותה שברה את הברך או שמהו בסגנון
ולכווולללללללםםםשיהיה אחלה שנה אזרחית .. מסר לאומה:ששרררווווווווווןןןןןןןןןן

מיי מומלצים../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-
מדפים
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-
in loving memory - אלטר ברידג' תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
הגיטרה של גפן. יאלללהה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
שנגמרה שנה
"but now i come home and it's not the same no... feels empty and alone... i can't believe you're gone..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
HAPPY 2007! סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
חבורה של ברזיאלים באוטובוס
משהו שהרס לכם את השבוע:
להיות חולה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
הופעה של סינרגיה בשישי!! ואתם מוזמנים לתת
לעומר שחזרה לשתי הודעות אחרי שניייייייים מסר לאומה:
שתהיה 2007 מעולה!!

אני רוצה../images/Emo70.gif

אני חיילה מרוששה שכל רצונה הוא גיטרית יפה כזאת! כתובת לתרומות: בלה בלה בלה11ת"א

nickless m

New member
מוהאהאהא

1-ליד הגורל 2-הזמנה לחתונה-אורי בנאי 3-הנה משהו שצילמתי היום (הצלחתי להקטין) 4-קיבלתי משכורת ונגמר לי המלווה היום! :) 5-רועייייי רועייייי לא יורי!! כמה פעמים צריך להגיד לך טפויומאט 6-רועי? כמה פעמים אמרתי לך קוראים לי... אהה מדבר.. 7-סרט-סוכריה (מותחן פסיכולוגי על פדופיל וילדה קטנה, מי הקורבן באמת? תראו את הסרט תדעו) 8-שיגיע יום חמישי 9-אני נותן
לאיתי שיף שבזכותו צילמנו ברכה 10-מסר לאומה? אל תשתו ותנהגו !!! זה יכול להשפך

עונה נה נה ני...

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- שיר אהבה למוזה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: נעליים חדשות
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אומרים לי שאני מוזר...שונה... חריג... בי זה לא פוגע זה רק מראה כמה אני מיוחד" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): פקצה(ראשי תיבות) = פרחה קטנה(או קרציה) צועקת הצילו
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סטפ אפ סרטט מדהים... ומישו לרוץ איתו ספר מהמם.. משהו שהרס לכם את השבוע: חברוות שלי משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: אממ ללוידדתעתת כולמיני... ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לא מכיהר פה כלכך אנשים עדיין :/ מסר לאומה: לא שמנה מה אנשי אורמים לכם כל עוד יש בנאדם בעולם שחושב שאתה טוב.. - זה שווה הכל!!

eden456

New member
אווווווווו

אפשר לדעת מה כל כך יפה בסרט סטפ אפ שכל בן אדם שני אומר את זה ??!!??

גם אותי משגעים עם הסרט הזה../images/Emo122.gif

באמת מה נסגר איתכם
סתם סרט מעפן.. כאילו חמוד.. כאילו נחמד.. כאילו חביב.. כאילו נורמל.. כאילו |סגידה|

למעלה