מונדיאל...בטיוואן...??? איך צופים?

מונדיאל...בטיוואן...??? איך צופים?

שלום שלום, אני כרגע בטיוואן ואהיה כאן גם בתקופת המונדיאל. לצערי אהבת הכורגל של הטיוואנים היא מועטה ביותר ורובם לא ממש יודעים להגיד לי אם ישדרו ואם כן אז איפה. ישנה אופציית האינטרנט (see israel) אבל רוב המשחקים ישודרו בישראל בערוץ מיוחד שלא בטוח אם ישדרו אותו בsee israel. האם מישהו יודע על איזושהי אופציה נוספת (כלומר מעבר לsee israel ולערוצים המקומיים)? אשמח לעזרה (למען האמת אני אפילו מוכן לשלם תמורתה...:) ), עמית

אני לא יודע מה קורה בטיוואן

אבל קבל במתנה אתר שתוכל למצוא בו מפתח לשידורי ספורט באינטרנט (ואם אתה לומד סינית אז אפילו לא תצטרך להקיש על עיוור, כי רוב השידורים הם של תחנות סיניות). בהונג קונג בכל מקרה משדרים את כל המשחקים בICABLE, ואף משחק בערוצים הפתוחים, ואף אחד לא בוכה על זה.

אMור

New member
חייב להיות כבלים בטיוואן

תברר איך עושים מנוי לכבלים, תקבל רשימת ערוצים ותבחרת את ה- ESPN. הסתדרת.

ESPN??

לפי מה שהבנתי בהונג קונג הזכויות שייכות לICABLE, ולכן ESPN שמשודר בNOW לא ישדר אף משחק, כך שהשם בלבד לא מבטיח כלום.

אMור

New member
חבוב, כמה פעמים נסביר לך...

סין זה לא הונג קונג... שפה אחרת, התנהלות אחרת ו...ערוצים אחרים. ה- ESPN שמשדר בהונג קונג הוא לא בהכרח זה של טיוואן... כפי שציינת, כל ארץ והשחיתויות שלה בנוגע לשידורי המונדיאל. מי שגר בטיוואן, שיברר היכן ישודרו המשחקים, אם לא ESPN, אז ערוץ כבלים אחר. המסר הוא - שאין מצב שישנה איזושהי ארץ בעולם שלא ניתן יהיה לצפות במונדיאל, אם בתשלום ואם לאו. COME ON ENGLAND

canphu

New member
מונדיאל בטאייפיי

רוב הסיכויים שישדרו את המשחקים ב BRASS MONKEY ב FU XING BEI LU

למעלה