מונדיאל -כלבים ומשהו שעיצבן אותי

K A R I N

New member
מונדיאל -כלבים ומשהו שעיצבן אותי

אז היום בבוקר אמא שלי מראה לי כתבה בעיתון, שאחת מהנבחרות שמשחקות במונדיאל הגיעה למסעדה בעיר בה מתקיים המונדיאל (לא זוכרת איפה), והציעו להם גור כלבים, למאכל!!!! אז הם סרבו ואף אימצו את הגור. ומה עחצבן אותי???? שאמא שלי אומרת "אוי איזה נורא זה" והיא כולה בשוק. אז בשיא האדישות שאלתי אותה מה עושה אותה יותר טובה בזה שהיא אוכלת פרה/כבש/תרנגול וכו´, בלי לחשוב פעמיים??? כמובן שהיא מיד התגוננה ואמרה שזה לא אותו הדבר. ואני שאלתי... מה ההבדל בין בעלי החיים שחלקם זה מוסרי לאכול וחלקם לא??? ממש מעצבן. זהו, קארין

shkool

New member
כמה שאלות:

1)כאשר יש לך ג´וק בבית, האם את מרססת אותו? 2)את חושבת שאף פעם לא הרגעת איזשהו חרק כאשר הלכת/רצת על הדשא? 3)האם את נוטלת תרופות שאת חולה?

היא לא היחידה

מלא אנשים הם ככה ואומרים פשוט שחיות שאדם יכול לגדל בבית ולהקשר אליהם כמו: חתול כלב וכו´ זה לא בסדר לאכול אבל נגיד לתרנגולת או פרה אנשים לא נקשרים אז זה בסדר לאכול אותם. נו טוב שיחשבו מה שבא להם

תגובה קטנה בישבילך

אני מצטטת"נו טוב שיחשבו מה שבא להם" זה לא ממש ככה אם שמת לב זה עדיין מזיק לחיות ואל תיהי שלמה רק עם עצמך כי זה לא מספיק למרות שזה מציל המון זה כלום יחסית לכן צריך לעשות משהו לא סתם להגיד שמה איכפת לי אני עשיתי את שלי. נ.ב. אני לא מנסה להעליב אלה רק לעזור לחיות שאני כל כך

למעלה