מונדיאל

מונדיאל ../images/Emo86.gif

האם אתם מערבים החלטות פוליטיות בהעדפת קבוצה זאת ע"פ אחרת? אני למשל מאוד כעסתי על דרום אפריקה שהיתה חייבת להכניס את ארועי המשט בכדי לזכות בפופולריות על חשבונינו ולכן לא היה אכפת לי שהיא חטפה את גול השוויון.

schlomitsmile

Member
מנהל
שאלה מעניינת ../images/Emo13.gif אני ממש לא בעניין של כדורגל, גם בעלי והבנים לא, ובכ"ז בבינלאומיות של המונדיאל יש ריגוש מסויים. בהמשך לשאלה של אבא של אינשם- איזו קבוצה אתם ממש לא רוצים שתזכה? למה?

AlonPe

New member
אנחנו לא בעניין ../images/Emo132.gif ../images/Emo163.gif ../images/Emo153.gif ../images/Emo9.gif

gils33

New member
אני כבר אמרתי שזה ממש לא מעניין אותי../images/Emo6.gif

גרי רשף

New member
היינו רוצים אבל..

1. מה לעשות והעולם כולו נגדנו, ישראל אינה משתתפת, ובסוף לא נישאר עם אף אחד.. 2. וכי נדון לכף חובה את נבחרת ברזיל רק בגלל שהנשיא שלהם חבר של אחמדינג'ד? וכי נדון לכף זכות את גרמניה רק בגלל שמרקל באמת משתדלת להיות נחמדה אלינו? 3. יש לעיתים גם שיקולי מוצא שגוברים על הפוליטיקה. בעוונותי הורי ילידי ארגנטינה, אז בינתיים יש לי מי לאהוד..

schlomitsmile

Member
מנהל
נבחרת גרמניה נדמה לי שרוב הישראלים דוקא אוהבים לשנוא אותה...

גרי רשף

New member
לזה התכוונתי..

את ברזיל כולם אוהבים למרות שהנשיא שלהם חבר טוב של אחמדינג'ד, ואת גרמניה כולם שונאים למרות שהמנהיגים שלהם מאוד ידידותיים כלפי ישראל.

קשה לשכוח את השואה וטוב שכך

אני אישית מעדיף את ארגנטינה על ברזיל, אך לא בגלל סיבה פוליטית. באירופה מעדיף את פורטוגל וצ'כיה ובעבר העדפתי את הולנד שהיו לה את כל הכוכבים. באפריקה, מעדיף את ניגריה, כי הרבה שחקנים שם משחקים אצלינו
, אחרת לא הייתי מעדיף משם אף קבוצה.

schlomitsmile

Member
מנהל
העניין הוא שכן שוכחים את השואה ואת ניצולי השואה, כל מה שנשאר הוא השינאה לגרמניה ../images/Emo4.gif

hirshfe

New member
את השואה אסור לשכוח

אבל גרמניה של היום היא גרמניה אחרת ואנחנו לא יכולים להאשים אדם בגיל 50 מטה על משהו שעשה אביו או סביו (אם עשה)

למעלה