מונה חשמל - מבקש עזרה

מונה חשמל - מבקש עזרה

שלום לחברי הפורום: בונים אצלנו תוספת בניה, ולכן בעלת הבית החליטה לחלק את הדירה ל-2 ולעשות 2 דירות נפרדות, אני חשמלאי מוסמך והתפקיד שלי לעשות 2 לוחות חשמל כך שלכל דירה יהיה את הלוח שלה, שאלתי היא: 1. האם ניתן לבקש מחברת חשמל להוסיף מונה נוסף, לתוספת הבניה שהיא הדירה השניה כך שכל חודש יגיע ל-2 הדירות חשבון חשמל נפרד מח"ח. 2. מכוון שהמבנה ישן האם אני יכול לחבר את מוליך הארקה ליסודות הבנין.

מאגר

New member
אתה יכול

אתה יכול לבקש את חברת החשמל להתקין מונה נוסף דבר שחייב אותה בחיבור נוסף כיחידה ניפרד ואסור שתהיה דלת מקשרת בין שני החלקים אסור לחבר את יסודות הבנין החדש לישן באם יש בכוונתך לחצות את המבנה וגם אם תחבר עת הארקת היסוד עדין אתה חייב בהארקת מים או אלקטרודות למבנה הישן אם זה בית פרטי העלות היא של חיבור נוסף כ- 10000 ש"ח שלא לדבר על גומחה לפילר עם זה בית משותף שכח מזה ביכלל אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לצלצל אלי לטלפון 050-271788

רז חשמל

New member
חיבור נוסף בבית משותף

חברת חשמל תספק חיבור נוסף בבית משותף רק אם ההפרדה נעשתה בהיתר בניה ובוצעה על פי ההיתר. חובה להציג טופס 4 בחברת חשמל ע"מ לקבל את החיבור. העלות לחיבור כזה מופיע באתר חברת חשמל. נראה שהרבה יותר פשוט וזול לפצל עם מונה משני.

wil

New member
ראיתי כבר קומבינה כזו

דווקא יצא יפה... דירה גדולה מפוצלת ל-3, חיבור חשמל תלת-פאזי 25 אמפר, ובכל דירונת מונה משני (פרטי, לצורך התחשבנות בין הדיירים) חד פאזי (כל דירונת על פאזה אחרת)

למעלה