מונה מבקרים-דחוף

mordi666

New member
מונה מבקרים-דחוף

דבר ראשון אני רוצה להודות ליאיר24 שנתן לי את האתר המצויין לטבלאות אתה מוזמן לראות את האתר שלי עכשיו (ואני גם מוכן לפרסם את האתר שלך בתור תודה... אז תרשום לי את הכתובת) דבר שני... אני צריך מונה מבקרים אמיתי... זאת אומרת מונה שסופר כל אחד פעם אחת ביום ולא כל פעם שעושים לדף רענן... כי אני רוצה לדעת באמת כמה אנשים נכנסים לאתר שלי, אז אם למישהו יש אתר שממנו אני יכול לקחת כזה מונה שיתן לי את הכתובת (רק לא האתר של פשוט... לא יודע מה יש לזה.. זה לא עובד עכשיו) mordi

yair24

Member
תראה...

אני זוכר שנכנסתי פעם לאיזה אתר שטען שהוא נותן מונה עם מספר כניסות אמיתי כלומר לא חוזר פעמיים על אותו כתובת IP אבל עד כמה שאני זוכר הם לא היו רציניים ואני גם לא זוכר את הכתובת של האתר בוא אני אגיד לך מה אני עושה: לי יש אתר בGEOCITIES ושמתי לו רדיירקט אצל JEMIX.CO.IL כשאני נכנס לאתר אני נכנס לGEOCITIES ואז הJEMIX לא סופר אותי מה טוב בJEMIX? יש להם סטטיסטיקות על מי שנכנס לאתר שלך מאיזה לינק הוא הגיע ועוד סטטיסטיקות טובות אני אשמח אם תפרסם את האתר שלי אצלך הכתובת שלו למטה:

mordi666

New member
הוספתי לך באנר

הוספתי לך באנר באתר שלי אם אתה יכול לשים באנר שלי אצלך אני אודה לך אתה מוזמן לראות את הבאנר == == == == !!

תמר,

New member
בשביל דבר כזה צריך cookies

זה לא "נכון" לבדוק לפי מספר IP, כי כאשר משתמשים ב-proxy, כתובת ה-IP הנשלחת היא הכתובת של ה-proxy. אז אם 5000 אנשים משתמשים באותו proxy - אצלך זה יחשב כתובת אחת. אם אתה שם cookie אצל כל מי שגולש, אתה יכול לבדוק אם ה-cookie נמצא. אם לא - קוראים למונה.

למעלה