מונה רוזנבלום השתגע או מה?

מונה רוזנבלום השתגע או מה?

שאלה גלויה למונה רוזנבלום: אחרי שבוע של פרסומות רצח ממוקדות בעיתונים החרדים על הדיסק החדש שייצא כאילו ביום ראשון לאיפה אתה נעלם פתאום? למה הדיסק לא יצא? למה פתאום אין שום פרסומת בעיתון? ומה זה צורת ההפצה המוזרה הזו דרך חברת אוסם? האם נדמה לך שאנחנו שפוטים שלך כצאן? אתה משחק באש ובסוף, כאות מחאה, אף אחד לא ירכוש את הדיסק! מה דעתכם על כל זה?

רפי rafi

New member
שתוק

יש זמרים שהגזימו הרבה יותר ממנו, ואמרו שהם יוציאו דיסק ולקח להם עוד שנה להוציא, אז שבוע זה לא ככ נורא.

שוטה מופלג!

אתה פשוט לוקה בהבנת הנכתב. יש הבדל תהומי בין מה שמברברים ברדיו שעומד לצאת דיסק לבין פרסומות מפורשות בצורה של ספירת העומר. כאן, מונה פירסם בכל השבוע האחרון: עוד 3 ימים, עוד 2 ימים וכו` כשהתאריך המפורש הוא יום א`. אם זה לא הטרדת הציבור אז מה כן? מונה הביתה! נמאס מהגימיקים שלך! כבר שבענו אותם די והותר.

רפי rafi

New member
תשמע ידידי החכם

א.אל תאמין למה שכתוב בעיתון,(גם לתאריך) ב. ר` משה מרדכי רוזנבלום לא חבר שלך, והוא לא בגילך, ואני מבקש לדבר עליו יותר ביראת כבוד ג. מי אמר שבגללו זה מתעכב, הרי זה ודאי עיכוב של חברת ההפצה.

אוסם

אתה יודע מי זו חברת ההפצה? לידיעתך אוסם! איזה מין התנהגות זו. מי שקונה בחמישים שקל מוצרי אוסם יוכל לרכוש את הדיסק. זוהי פשוט חוצפה!

רפי rafi

New member
לוי יעקב אני מתמוטט!

יש לך כוח לחזור על הטיפים של הגלישה מסלולרי.

אוסם

אתה יודע מי זו חברת ההפצה? לידיעתך אוסם! איזה מין התנהגות זו. מי שקונה בחמישים שקל מוצרי אוסם יוכל לרכוש את הדיסק. זוהי פשוט חוצפה!

תגיד לי?!

יש סיכוי שתתחיל לשרשר(לחבר) את ההודעות שלך??? מונה לא חייב לך נדמה לי כלום! ובטח לא דין וחשבון!

לשרשר?

למה אתה מתכוון לשרשר לחבר? תסביר. ולעניננו, מונה אכן לא חייב לי כלום אבל הוא עושה כאן מעשה שלא ייעשה. פשוט התעללות מוסיקלית בקליינטים. וגם צורת ההפצה דרך אסם למי שקונה בחמישים ש"ח ממוצריה. איזה התנהגות נפשעת זו? מונה נמאסת!

רפי rafi

New member
רק שתי דקות נמצא פה ואיזה רעש עשה.

בחור ישיבה מתלהב יותר מידי הרגע את עצמך מהר.

תירגע שחצן

רפי, אתה שחצן, יהיר וגס רוח. אני מעלה כאן נושא רציני וכאוב ואתה במקום לדבר לענין אתה מתיז בוץ ורפש. אין לי עסק איתך ואני לא מגיב לך יותר, איש אומלל וקשה יום.

אנליטי !!!!!!!!!!!!!!!!

יש מצב?! שתזהר בלשונך???? תרגע ותענה בנחת על שאלות ששואלים אותך!!! מה הלחץ??!! אם אתה כותב מסלולרי?! אז כדאי שתקפיד על כלל מסוים, תמיד!!! לאחר שאתה לוחץ על "שלח" תתנתק מיידית מהאינטרנט!!! ותתחבר רק לאחר 10 שניות שוב!!! וככה תמנע מהודעות כפולות ומשולשות בפורום !!! יום טוב לך ביייייייייי .

לא צריך להתנתק

מנסיון אישי שלי מה שצריך לעשות זה לאחר שליחת הודעה לצאת מהפורום ולהיכנס שוב ללא התנתקות מהאינטרנט ! לפחות באורנג זה עובד.

חרדי ומאמין!!!

גם אתה?! גולש מסלולרי?! לדעתי זה ממש מסירות נפש לגלוש מסלולרי!!! זה פשוט עינוי וסבל נורא!!! הצילווווווווו .

למעלה