מונולוג "אהבה והערצה"

shellot

New member
מונולוג "אהבה והערצה"

בפרק האחרון, בשבוע שעבר, היה מונולוג בנושא אהבה והערצה. יש דרך כלשהי להשיג אותו? תודה מראש שלי

qt1

New member
../images/Emo92.gif שלי וברוכה הבאה... אגב...

אהבת את הפרק האחרון בבימויו של אלון אבוטבול???
"אהבת את אשתך? אן אהבתי עד הסוף? עד האמצע בערך מה קרה למה הפסקת? שאלת קשות את שואלת כל אחד ומה שמעסיק אותו. למה הפסקתי? כי היא הפסיקה להעריץ אותי . היא הפסיקה להעריץ אותך! כן. ואתה? אני הערצתי אותה עד הרגע האחרון זו הסיבה שגם נשארתי הרבה אחרי שהפסקתי לאהוב אותה , את באמת מאמינה שזוגיות מבוססת על אהבה הדדית? מה פתאום? זוגיות מבוססת על הערצה הדדית אם את לא מעריצה אותי , אין לנו מה לחפש יחד וכנ"ל לגבי. אלה- למה שמישהו יעריץ אותי? אני מסתפקת באהבה. אם את מאוהבת זה מספיק לך, או שאת גם רוצה להיות נאהבת? להיות מאוהב זה קל, אפשר להתאהב בכל אחד, המשימה האמיתית היא להיות נאהב ולהיות נאהב תלוי בהערצה הדדית. אם אין הערצה, אין אהבה . אני גדלתי על הנוסחה החינוכית הזאת שאומרת שאסור להעריץ אף בן אדם כי זה פוגע לך באגו , זה בולשיט, הערצה היא תכונה נעלה וזה הדבר שצריך לחפש ולהתעקש. למצוא את הבן אדם שתעריץ את האדמה שהוא דורך עליה ושהוא יעריץ את האדמה שאתה דורך עליה וזה המתכון היחיד לאהבת עולמים ,אם יש הערצה כל האמת מבני הזוג יוצא לאור , אם אין הערצה הכל מניפולציות ושקרים על שקרים אני הייתי שם וזה נורא."

shellot

New member
תודה רבה

תודה רבה! ולשאלתך - כן, הפרק האחרון היה מצויין!!!

zoeid

New member
ברוכה הבאה

לפני שאת שולחת הודעה את יכולה לדפדף כמה דפים אחורה בפורום ואולי תגלי שהשאלה שלך כבר נשאלה, ונענתה. לא מזמן מישהי ביקשה את הציטוט וקיבלה. ואם אהבת את הפרק האחרון של אלון את מוזמנת להוסיף פידבק לאלון, כאן. שלום וברוכה הבאה:)

למעלה