מונולוג. גרפומניה. משהו.

behappy

New member
מונולוג. גרפומניה. משהו.

I remember nothing. (הוא הרג את עצמו בשנה שנולדתי). אני שומעת מוזיקה של לפני שלוש עשרה שנה. מעבירה את הבלגן בשולחן ממקום למקום. את הבלגן בראש מהיומיום לחלומות. בלילה בכיתי בחלום. הרגשתי כאילו עוד בית נשמט ממני. המקום הזה מלא נשים מבוגרות בגיל של אמא שלי וכל כך שונות ממנה. איבדתי את- - -. לפחות הן לא הלכו לי לאיבוד בדרך הזו. האבנים הצהובות עדין צהובות. הנעלים האדומות מהוהות מאוד אבל ממשיכות ללכת איתי. העייפות- העייפות. תמיד יש עייפות, רק לאן את לוקחת אותה עכשיו? היום כתבתי לאחד שהכיר את כל מה שהלך שם לגמרי מההתחלה שלפעמים קלוז'ר לא חייב להיות ביחד. יכול להיות גם של כל בנאדם עם עצמו. אתמול מחקתי כמה תמונות שלו. בלילה אמרתי לא זוכרת למי, שמחקתי. אפשר למחוק? מה נשאר אחרי שמוחקים? אילו רסיסים? אני עוברת ברחוב והבבואה שלי מול חנות הספרים עם התיק והג'ינס והבוקר והאולסטאר של כיכר דיזנגוף לפני מליון שנה והעור שידע את אותו סוג של קור שנים לפני כן והאוויר שמזכיר לי- מזכיר לי- מזכיר לי, מה הייתי לולי זה היה מזכיר לי אבל שעטות של סוס חום בודד מול מסלול הריצה הפכו להדהודים וההדהודים הפכו לסימני פרסות וסימני הפרסות הפכו לציור שהידיים מציירות תוך כדי ריקוד והריקוד הפך לחלק ממה שאני היום. אז מה נשאר מכל האהבות שהיו? מכל החברויות שהיו? ואם אפגוש היום את זו ששרטה בי ושרטתי בה לפני עשר שנים, מה יהיה לי להגיד לה? מה יהיה לה להגיד לי? יאללה, חזרה ליומיום, לעכשיו, ל-ללכת.

noosh

New member
!!!!!

הכל. עשית לי דמעות. ממש. אולי כי פשוט כתבת כל מילה ממני, אני לא יודעת איך אבל פשוט ככה. היום כתבתי לאחד שהכיר את כל מה שהלך שם לגמרי מההתחלה שלפעמים קלוז'ר לא חייב להיות ביחד. יכול להיות גם של כל בנאדם עם עצמו. קלוז'ר הוא אחד הנוראיים. ומה שהכי נורא בו זה שבלעדיו אי אפשר להמשיך הלאה. כלומר, אפשר, אבל זה ימשיך לצוף מדי פעם, בקטנה אבל מספיק כדי לחנוק קצת. וחייבים אותו. ולכי תעשי קלוז'ר אחרי שנים עם מישהו. זה יהיה יותר מגוחך מהגיוני. אז עם עצמך. וזה כלכך נכון, כלכך נכון, וכלכך קשה. כי זה אומר להיות -הכי-כנה, לעצמך תה לא יכול להקצין או לצעוק או להטיח האשמות. לעצמך זה בשקט וזה פשוט וישיר. ואי אפשר להתחמק, מכלום. אם אפשר למחוק............ אוף. אני לא מאמינה שאפשר. אינ לא מאמינה שצריך. להפך. אינ חושבת שזה כמו סלעי גיר, אנחנו נבנים מהשכבות שמצטברות. אם נמחק פשוט לא נהיה, נהיה ריקים. או שיהיה טיפה כי אי אפשר למחוק הכל, או שלא באמת נמחק אלא נחשב שמחקנו אבל בעצם העברנו מצד אחד לצד שני ויום אחד נסיט את המבט וזה יהיה שם. אני לא חושבת שאפשר למחוק, לא באמת. אפשר לברוח. יש אנשים שפשוט לא רואים את ההבדל, או לא מבינים את ההשלכות. אני עוברת ברחוב והבבואה שלי מול חנות הספרים עם התיק והג'ינס והבוקר והאולסטאר של כיכר דיזנגוף לפני מליון שנה והעור שידע את אותו סוג של קור שנים לפני כן והאוויר שמזכיר לי- מזכיר לי- מזכיר לי את רואה כמה זה נותן גם אם זה כואב גם אם זה צורב גם אם קשה להזכר בדברים כי מתגעגעים או מתחרטים או פשוט לא מצליחים לנשום לרגע, לפעמים צריך להרגיש גם את זה כדי לקבל את הדרייב קדימה, כדי להתרפק, כדי להגיע למקום מוכר, כדי להרגיש משהו כשחושבים שלא מרגישים יותר, כדי להבנות ולראות מה למדנו ולחשוב כמה אבנים צהובות עברנו כדי להזכר מאיפה הגיע הקרע בצד של העקב לנעל האדומה הימנית. מה הייתי לולי זה היה מזכיר לי. אז מה נשאר מכל האהבות שהיו? מכל החברויות שהיו? ואם אפגוש היום את זו ששרטה בי ושרטתי בה לפני עשר שנים, מה יהיה לי להגיד לה? מה יהיה לה להגיד לי? על זה פשוט.
כי אינ לא יכולה יותר עכשיו. (אולי כדאי דווקא לא לתכנן. שזה ייצא הכי טבעי בעולם). אוף יצא לי הכי גרוע בעולם, מצטערת, אבל זה פשוט פגע בכל העצבים הנכונים.

קלוז'ר לבד זה נורא...

אבל לפעמים חייבים, כי אי אפשר ביחד... [ממשיכה תהיות] לא יודעת, זה כי גם אחרי שמוחקים נשאר הכל, רק אחרת, ואנחנו מה שאנחנו בעיקר כי "זה מזכיר לנו" וזה כל כך חלק מהCore... וגם כשנפגשים אחרי שנים [יום אחד גם אני אפגוש את אותה ההיא מלפני שנים, רק בשביל הקלוז'ר, אני כ"כ אוהבת קלוז'רים, אבל זה יהיה מוזר] ומה יהיה לנו לומר אחת לשניה כמו צמחים שצומחים לכיוונים אחרים וכן, כשזה יוצא טבעי זה בד"כ זורם [איך אמרנו, ליקוויד ראנינג? או שזה הבפנים?
] ו- בדיוק היום אחהצ בחזור הביתה ירדתי באותה תחנה הסתכלתי על עצמי בזכוכית של אותו האוטובוס אחרי שירדתי ממנו וחשבתי בכמה צורות ווריאציות שונות ורגשות שונים ושנים שונות ותקופות שונות וטלטלות של עצמי כבר הסתכלתי על עצמי עם אותה הבעה כמעט אותן עיניים בדיוק בדיוק ככה ...

behappy

New member
תודה../images/Emo23.gif

לפעמים התגובות שלך מפענחות אותי יותר טוב ממה שאני יכולה להבין את עצמי. ועל זה המון תודה }{

למעלה