מונולוג-תיקראו

מונולוג-תיקראו

קרה לכם פעם שהתבאסתם קשות? זה בא בבת אחת. בעצם בשני שלבים. נורא קרובים. זה בעצם לא ביאוס. זה דיכאון. בהתחלה את קולטת שלידידים שלך ל איכפת ממך. הם כל כך לא מתחשבים. לא חושבים עלייך. את לא מזיזה להם. כלום. אח"כ את מבינה שהבנאדם שסמכת עליו יתר מכול. הדיכאני הזה שכל הזמן רוצה להתאבד. שדיברתם תמדעד השעות הקטנות של ללה. שרק לו חיכית שיתחבר. הידיד הזה. הוא סתם חרא. בולשיט. שקרן. לא איכפת לו ממך. לפחות לא כמו שלך היה אכפת. את התחלת להתאהב בו. אז הפגיעה הייתה הרבה יותר קשה. לא איכפת לו. אז הוא הולך. רואה טלוזיה. מנותק ממך. את מתחילה בתוך תוכך לכעוס. לבכת לשנוא אותו. לשנוא את עצמך שא כל כך תמימה. לשנוא את עצמך על האמון שיש בך לאנשים. על הנאיביות שלך. אז את מראה לעולם שרע לך. שאת סובלת. אומרת להם שפגעו בך. שמישהו פגע בך. לאנוקבת בשמו. ורק שתיים יודעים על מי מדובר."את לא צריכה להאמין באנשים ככה" היא אומרת לי. ואני? אני פותחת את ברז הדמעות. ממשיכה לבכות. שונאת אותו. גלית

MetalBoy

New member
בטח שאכפת לי ממך?? מה קרה לך??

אתמול נשמעת לי דכאונית קצת חשבתי שאת צוחקת אתי.. מה קרה לך?? אני מאד מצטער שפגעתי בך אם זה אני אז זה לא בכוונה!! לידידים שלך אכפת ממך הם פשוט אהבלים!! זה בטוח אני כי מי עוד דכאוני ורצה להתאבד וישב אתה עד לשעות הקטנות של הלילה.. בטח שאכפת לי ממך!! נורא מאד !! מטאל

MetalBoy

New member
אכפת לי ממך מאד מאד!!

וגם אתמול התחרפנתי קצת כי היה מאוחר והכל ואם פגעתי בך לא במכוון אז אני מצטער.. אני ממש מצטער .. הדכאון שלך לא שווה אותי ! יש לך ידידים אולי הם לא מתחבשים אבל הם אוהבים אותך!! אל תהיי עצובה .. נורא מצטער שנולד מטאל

יווווווו אנחנו נימצאות בדיוק באותו.

המצב. גם לי יש ידיד שאנחנו בקשר כבר יותר משלוש חושים. אנחנו תמיד מדברים בטלפון כמעט כל לילה ועד 3 או 4 בבוקר. אנחנו מספרים הכל אחד לשני, אפילו על האהבות שהיו לנו פעם וגם על האכזבות. ואני כל כך קשורה אליו. ואני חושבת שהיתאהבתי בו. אני לא יודעת אם זה הדדי, אבל ליפעמים שהוא מדבר אליי זה נישמע לי כאילו הוא ממש אוהב אותי, וליפעמים זה נישמע לי כאילו שבכלל לא אכפת לו ממני ואני מוצאת את עצמי הרבה פעמים בוכה בגללו, וגם קורה לנו ליפעמים שאנחנו רבים וכשזה קורה אני לא מפסיקה לשבת וליבכות אבל בסוף הוא תמיד מיתקשר להיתנצל ולהיתחנף ולהרגיע אותי וזה עושה לי כל כך טוב. אבל אני לא יודעת מה הוא באמת מרגיש כלפי, ואני מפחדת להגיד לו מה אני באמת מרגישה כלפי, אני פוחדת שאם הוא ידע שאני אוהבת אותו הוא יתחיל להיתרחק ממני או משהו כזה כי אני לא יודעת אם הוא מרגיש את אותו הדבר. ליפעמים זה ניראה לי כאילו שהוא מת עליי וליפעמים זה ניראה לי כאילו נימאס לו ממני או משהו כזה. רעות.

Night Star

New member
יש לי את אותה בעיה בידיוק!!

יש לי ידיד , והוא הידיד הכי טוב שלי...אף פעם לא ראיתי אותו אבל דיברתי איתו הרבה ומלפני 5 ימים בטלפון...הוא אמר לי שהוא מאוהב במישהי אחרת , אבל לפעמים הוא ממש מבלבל אותי...הוא קורא לי חמודה , ויום אחד אחרי שהתווכחנו על זה שאני לא חמודה (אני באמת לא!..אין לי שמץ למה הוא חושב ככה) הוא אמר לי את חמודה את מתוקה ואת שלי...מאיפה ה"את שלי" הזה בא.. וזה קורא לו הרבה והוא נתן לי כינוי שיהיה רק שלי ושלו וגם אני הבאתי לו כינוי.. והוא אמר לי שהוא אוהב אותי...(כידידה הכי טובה) ואין לי מושג מה לחשוב , כי הוא אמר לי שהוא מאוהב במישהי.. אז אני מוצאת את עצמי מבולבלת ומאוהבת בו.. שלך טל

יאללה בנות בואו ניפתח מועדון....

שמיועד אך ורק לבנות שמאוהבות בידיד הכי טוב שלהן והוא לא יודע על זה ואולי מרגיש את אותו הדבר.
(הלוואי) באהבה
רעות

MetalBoy

New member
גלית אני מאד מצטער!!

אני לא התכוונתי לא הבנתי את זה שהיית בדיכי חשבתי שאת מדברת אתי בסבבה הרגילה .. אני ממש דפוק ואני מצטער ולא ידעתי שאת מתאהבת בי.. אם רק היית אומרת יותר ברור או שיותר נכון הייתי מבין ולא הייתי כזה מפגר ואדיוט.. אני ממש מצטער אבל אני רק יכול לקוות שלא תהיי עצובה בגללי ושתמצאי משהו יותר טוב ממני ... מטאל שמצטיא מאד על זה שנולד

אני גפ מצתטערת!!!!!

שגרמתי לך להרגיש חרא!!!! אתה הכי אחלה בעולם. אבל כנראה שפשוט הייתה א הבנה. פעם הבאה אני יודיע לך שאני רצינית!!!!!
(_:
אין לכם מושג כמה שמחה ומאושר אני עכשיו!!!!! שהכל הסתדר סוףסוך!!!!!!!! גלית

גלית אני בשוק!!! כמוני בידיוק!!!

אני ממש לא יודעת מה להגיד לך! אני בהלם זה ממש כמוני!!!!!!! פשוט צריך לשכוח ממנו לאט לאט לאט...

גם את עם הבעיה הזאת?????

אז כפי שאמרתי יאללה למועדון הבנות המאוהבות בידיד הכי טוב שלהן.

למעלה