מונופול הכבלים

tvguy

New member
מונופול הכבלים

160 ש``ח אנחנו משלמים מה מקבלים? חבילת ערוצים זוועתית שאין לנו צורך במחציתם. אתם יודעים מה הכי גרוע במונופולים? כשהם קיימים רובנו מתרגלים ועוד אומרים תודה שמקבלים אלא מה? אנו מצפים שכאשר השוק יפתח לתחרות, המונופול יתעשת ויתחיל לספק שירות כמו שצריך. אז זהו שלא. yes אומנם נכנס ולא קיבלנו שיפור, אלא זריית חול בעיניים. בנושא זה חוצפתם של הכבלים פשוט עוברת כל גבול. כשיפור לחבילת הערוצים ציפו כולם שהם יעיפו את כל התחנות הערביות, האיטלקיות,הגרמניות, הצרפתיות (חוץ מארטה-נהדר לפרקים) הטורקיות ואולי יביאו איזה ערוץ מאדיס אבבה ( אני מניח שיש) ויביאו במקום כמה ערוצים תוססים, סרטים, קומדיות וכד`. ומה קיבלנו במקום: BBC פריים- ערוץ נהדר אבל לא ממש רלוונטי לרוב הישראלים. הולמרק - נו מילא.. לא בוננזה אבל סביר. AXN - זוועת אלוהים בהתגלמותה, 4 סדרות ברמה מאוד נמוכה שאחת מהן משודרת בערוץ 2 באופן קבוע(ווקר) והשאר פשוט ישנות ומגעילות כמו נחש צפע( אוטו הכסף המסתורי) וונדרוומן (גם כשהייתי ילד חשבתי שזה דבילי) וחוקי רחוב-סדרה עם טקסטים ברמת בית ספר יסודי ומשחק ברמת חוג דרמה של ג3 בבית ספר כלשהו בפריפריה. וסרטי מתח ופעולה מהזמן שגברים היו מגדלים פיאות עד הצואר אין בושה לקברניטי הכבלים? או שפשוט כולנו דביליים? אנחנו מדינת עולם שלישי זה לא יעזור לאף אחד כלום. שווה לשלם קצת יותר כסף ולעבור ללווין, אולי נטישה משמעותית תביא לשיפור מהותי

yonatan

New member
ערוצים ב``שתי`` שקל

בפאראפרזה על משפטו המפורסם של יוסי אבוקסיס: שופט בשתי שקל (כך במקור). חבילת ערוצים ב``שתי`` שקל. הכי גרועים הם ערוצי זהב שלא כמתחריהם הם אפילו לא מספקים הום סינמה. ככה זה במדינת מונופול AXN זה לעג לרש אני גם הייתי מבטל את הערוץ ההודי

alterego

New member
אל תגיד הודי

ציבור שלם של הודים נפגעו ממך הגד: מחבבים פרות. הגד:עם של באבות. קוצ`ינים למה הודים? ועכשיו לעניין עצמו: AXN זה לא לעג לרש אלא זה זלזול באינטיליגנציה של העם. בל נשכח שלא כל כך קשה לזלזל בעם הזה כי יותר מידי אינטיליגנציה אין לו.

noydov

New member
הטלויזיה בכבלים

כל שכתבת נכון.כבר לפני שלושה חדשים עברתי ללוין שהוא הרבה יותר טוב.הבעיה שכבר 10 שנים שהכבלים מתעללים במנויים והמטומטמים סופגים.רק מעבר מסיבי של מנויים ללוין ייצור תחרות אמיתית.ייתכן שיש מקום להקים חברת לוין נוספת וכן לאפשר לכל חברת כבלים לשדר בכל הארץ ולא רק בשטח ההסטורי שניתן לה.מהמידע שיש בידי שנן הייתי מנוי של ערוצי זהב שתי חברות הכבלים האחרות תמיד נתנו שירות טוב יותר מערוצי זהב.

doriangray

New member
עומד לקום

יש כרגע מכרז להקמת הערוץ השלישי שהוא בעצם המסחרי השני. וטוב שכך.

tvguy

New member
כן קראתי

קראתי את הראיון בשבע לילות עם עוזי פלד ועם עורך עובדה לשעבר שמתכונן לרוץ במכרז. שני אנשים עם אינטרסים מנוגדים עומדים ומזיינים את המח. האמת, לטלעד למעט נפילות פה ושם יש את הרצועת שידור הטובה יותר מאשר קשת וטלעד. אבל אין לי ספק שאם צת רצון ערוץ 2 היה נראה הרבה יותר טוב. כל תקופת הסדרות המקוריות שרצה עכשיו היתה צריכה להגיע הרבה יותר מוקדם. אני דוקא מאוד אוהב סדרות מקור. אולי לא את האישה האחרת, רמת אביב גימל וכאלה אבל הבורגנים, לתפוס את השמיים,זינזאנה, טירונות הן אחלה סדרות.

noydov

New member
הערוץ המסחרי

לא הערוץ המסחרי יכול לשנות את האיכות.הערוץ הוא חלק קטן במבחר הערוצים.יש לשנות את הבסיס.כלומר לאפשר לכל חברת כבלים מהשלושה שקימים לחבר מנויים בכל הארץ ולא כמו שהיום לכל אחת יש את השטח שלה.כמו כן להגברת התחרות לתת רשיון לחברת כבלים נוספת וכן לחברת לוין נוספת.אז בטוח נראה תחרות ושינויים בכל תחומי השידור.

למעלה