מונטריאול...בוסטון..שיקגו...

מרינה75

New member
מונטריאול...בוסטון..שיקגו...

היי... ככה פתאום החלטתי שאני רוצה לנסות לחיות בערים הללו... בין מאי ליולי..אני נותנת לכל עיר חודש... אשמח ליצור קשר עם אנשים מהמקום. להסתובב, לבלות.. מה שיבוא
או אם מישהו מחפש\ת שותפה לדירה לחודש אז גם טוב אני כרגע גרה בקנדה, אה ואם למישהו יש המלצות על ערים נוספות ששווה לבדוק..אשמח לשמוע.. כל עוד זה יחסית באזור הצפוני של ארה"ב.. תודה l@l

NYC 5th

New member
לחיות או לטייל??

אני אישית לא מת על בוסטון. שיקגו עיר מדהימה בכל המובנים!! השלישיה הפותחת שלי לערים הטובות בארה"ב (לא לפי הסדר כי אני לא יודע מה להחליט). ניו יורק, אורלנדו ,LA . עם את בעניין אטרקציות אז אורלנדו לוקחת כל עיר בעולם(by far)

מרינה75

New member
להיות כדי לחיות...

היי..תודה על התשובה.. זה לא ממש טיול כי אני בסך הכל עובדת (אמנם על המחשב הנייד..)..אז יש לי את האפשרות לבדוק איך זה לחיות בכל מני מקומות, לנסות חודש של פחות או יותר שיגרת חיים. בדירה שאני עובדת ממנה..וולצאת לעיר לבלות להסתובב וגם לטייל, קולנוע מסעדות, פארקים. לפגוש אנשים מעניינים. לקלוט את הקצב של היר ולנסות לזרום איתו.. באמת שמעתי המון דברים טובים על שיקגו. מה אתה לא אוהב בבוסטון ?

NYC 5th

New member
שאין יותר מדי מה לעשות

בשיקגו יש המון.. ויש שם גם את הנייבי פירׁ(אם את מכירה) זה מזח ענק מלא באטרקציות מוזיאוני מסעדות ו...בקיצור הכל.. תגידי לי מה את אוהבת לעשות ואני אנסה לעזור לך..כל עיר שונה בסוג הבילויים שלה. יש לך הגבלות ספציפיות של אילו ערים או בכל ארה"ב?

sharonmill

New member
סייטאל

אני חייתי שנתיים בארה"ב בניו יורק פלורידה מרילנד ורגינייה בוסטון וסייטאל וביקרתי בהרבה מקומות על פני מדינה זו המקום הכי מדהים שהייתי בו למרות שחיי הלילה שם קצת יבשים זה סייטאל יש לך שם הכל נופים שלא ראיתי באף איזור אחר בארה"ב שמאפשרים לך לטייל במקומות מופלאים תרבות רוק גימי הנדריקס נירוונה פרל גאם ועוד הרבה להקות רוק יצאו מסייטאל לאוויר העולם ככה שיש הרבה מה לשמוע ולחוות בסייטאל יש הרבה פתיחות כי בסופו של דבר וושינגטון זו המדינה הכי ליבראלית למרות כמות השוטרים שלא ראיתי שני לה בכל המקומות שהייתי בהם בארה"ב ואם את רוסייה יש שם קהילה ענקית של דוברי רוסית אבל את זה יש גם בבוסטון וניו יורק...... מקווה שהייתי לך לעזר תעשי חיים אני אישית מת על מונטריאול מעדיף אותה על פני כל עיר בארה"ב

למעלה