מוניות

Omer Kun

New member
מוניות

היי חברים.
בעוד יומיים אני חוזר מיפן ורציתי לשאול,
כמה תעלה לי מונית מאיזור סנדגיה לנריטה איירפורט? אני יודע שמוניות זה דבר מאוד יקר כאן... אבל אם זה באיזור ה250 שקל אני מוכן לשלם. יש לי המון דברים לקחת איתי ולהתברבר ברכבת נשמע לא נעים. בכל מקרה. במקרה שלא אקח מונית, מישהו יודע אם צריך לקנות מראש כרטיסים לנריטה אקספרס? או שאפשר לקנות ביום הנסיעה?

milly12

New member
לא זוכרת איפה איזור סנדגיה

אבל מונית מתחנת טוקיו אמורה לעלות בסביבות ה 20,000 יין אם תזמין מראש. אם לא, זה אמור להיות יקר בעוד כמה אלפי יינים.
אתה לא יכול לשלוח את הדברים לשדה התעופה?

mishel s

New member
הנסיעה

משלוח מזוודות לא כזה יקר יחסית לנסיעה הזאת.
כבר עדיף לשלוח בטקייובין את כל הדברים לשדה התעופה ולסוע עצמאית ברכבת.
נסיעה מאייצ'יקן לטוקיו בשינקנסן עולה 8700 יין, ומונית מטוקיו לנאריטה עולה 20 אלף?! כלומר במחיר נסיעה מנאריטה לטוקיו, אני יכול לסוע מטוקיו לנאגויה הלוך ושוב בשינקנסן (יותר נוח ויותר מהיר ממונית) ועוד ישאר לי עודף לבנטו של הרכבת...

milly12

New member
או פשוט לשלוח בדואר לארץ

אם אתה הולך לעבור את המשקל המותר

ortolan

New member
זה לא כל כך שהמוניות יקרות כמו שנריטה רחוקה

כמו שכולם אמרו, שלח מזוודות מראש אם אתה יכול. בתלות בנקודת המוצא והשעה יכול להיות שיותר מהר SKYLINER מנריטה אקספרס (לפחות מאומוטסנדו יוצא לנו קצת יותר מהר)

מחיר המונית יהיה בסביבות ה 900 שקל (שוב, תלוי מאיפה בסנדגיה)

anigodin

New member
אנחנו לקחנו אוטובוס-שאטל

היו כמה חברות שם, ביררנו במלון ביום שהגענו והם שלחו אותנו להכי קרוב.
זה עלה משהו כמו 9000 ין לאדם כולל מטען (אם אני זוכר נכון).
הזמנו מקום כמה ימים קודם לשעה הרצויה וצריך לקחת בחשבון שזמן הנסיעה זה כמעט שעה וחצי..
צריך להגיע לתחנה 15-20 דקות לפני היציאה כדי לשלם וכדי שהם יספיקו להעלות את כל המזוודות לתא המטען ולסמן אותן (הם מסמנים אותן כמו בשדה התעופה כדי לדעת מה להוריד באיזו תחנה בשדה).
אנחנו יצאנו משינג'וקו.

milly12

New member
9,000 יין לאדם? יקר!

יש אוטובוסים בסביבות ה 3,000 ויש גם ב1,000

anigodin

New member
אני לא זוכר בדיוק כמה זה היה

יכול להיות שאני טועה בסכום (למעשה יש סיכוי טוב שאני טועה כי זה היה בספטמבר ולך תזכור)
זה היה הרבה יותר זול ממונית וזה היה נוח מאוד והגענו בדיוק לאן שהיינו צריכים.

Manty

New member
קצת באיחור

הנה רשימת אוטובוסים הלימו מנריטה ואליה:
https://www.limousinebus.co.jp/en/bus_services/narita/index

Omer Kun

New member
היי חבר'ה

תודה על כל התגובות.
כבר חזרתי לפני שבוע ולקחתי את הרכבת נריטה אקספרס. לא כזה יקר (משהו כמו 100 שקל משיבויה? אולי קצת יותר אני לא זוכר)
והרכבת ממש נוחה ונעימה.

רוצה לחזור ליפן :(

למעלה