מוניקה מופיעים השבוע במוצקין ???

TsLiLuSHSH

New member
מוניקה מופיעים השבוע במוצקין ???

הגיעה לאזניי שמועה שמוניקה סקס מופיעים ביום שלישי באמפי פארק במוצקין- ובחינם !!!!!! (ואני לא מדברת עם ההופעה שלהם העיר הנוער ביום חמישי שכולכם כבר יודעים) האם זה נכווןןן?? הם מופיעים במוצקין?? כי לא שמעתי על זה לא בעיתונים , לא באינטרנט ולא כלום... למישהו יש מושג?!

לפי הידוע לנו ../images/Emo168.gif

או לי בכל מקרה... אין שום הופעה כזו.
מישהו יודע משהו אחר?

ShadowiT

New member
דווקא לפי מה שזכור לי

מישהי אמרה משהו בקשר לזה באיזה הודעה פה...

TsLiLuSHSH

New member
אני חיפאית, אז אני אברר מחר !

ואם יהיה משהו- אז אני אעדכן אתכם , כמובן
נקווה שזה נכוווןןןןן- כי בעיר הנוער מופיעים חוץ ממוניקה עוד מלא... והכי שווה שמוניקה נותנים הופעה רק הם !!

hadasss31

New member
..

בטח הם מופיעים באיזו הופעה באיזה תיכון או משהו בחינם.. היהודים מופיעים התיכון ראשונים בהרצליה בחינם למשל ואנשים לא ממש יודעים מזה.. לכו תדעו..

DrKasperrrr

New member
אכן מופיעים. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

ואני מאשר את זה מפי אחד שגר במוצקין..ואחד שראה מודעה של ההופעה.

TsLiLuSHSH

New member
יווווווווווו איזה מעולה !!!!

אם זה נכון- ואני מאמינה , אחרי שקראתי את ההודעה שלך- עשית לי אם היום !!!
מוניקה סקס פעמיים בשבוע ??? יכול להיות יותר טוב מזה? החלום בהתגלמותו!
אבל יש לי שאלה אליך, כי אני עדיין לא משוכנעת ב-100%- אמרת שהוא ראה מודעה של ההופעה- איפה ? אני לא ראיתי הודעה על כך בשום מקום.... יש אתרים מיוחדים שמפרסמים את כל הופעות המוזיקה העכשוויות, ולא ראיתי דבר לגבי ההופעה הזו .. תוכל לנדב לי יותר פרטים ? שעה, משו ?

TsLiLuSHSH

New member
הודעה חשובה לכולם !!!!!!

אז ככה, התקשרתי למוקד מידע של האמפי פרק במוצקין ו........... יש הופעה !!!!!!!!! האישה הנחמדה בטלפון ענתה לשאלתי מדוע לא ידוע על ההופעה הזו כי פרסמו ברחבי מוצקין על ההופעה וגם ברדיו ! אבל מה זה חשוב! העיקר שעכשיו כולם יודעים !
ההופעה בשעה 20:30 ורק מוניקה מופיעים !! המממ אם מישהו מחוץ לחיפה רוצה להגיע להופעה ולא יודע איך מגיעים- אני אשמח לעזור
תפנו אליי במסרים יום מעולהההההה לכולם!

TsLiLuSHSH

New member
יהלי, אתה מופיע ולא יודע ?../images/Emo6.gif

ההופעה ביום שלישי הקרוב, בשעה 20:30 -ובחינם !! רשמתם לעצמיכם ?!

כן כן הם מופיעים במוצקין../images/Emo163.gif

ואולי יש מצב שאני הולכת ייששששששששש... כי גם ככה אני יהיה בצפון ווייייייכיי...... חחחחח

אובלינה

New member
אוף, אני רציתי להודיע.. ../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

כי יש לי חברה במוצקין ששאלה אותי אם אני רוצה לבוא, ורציתי לרוץ ולספר לכם, אבל האינטרנט ה!@#$~#%% שלי לא עבד שלושה ימים וגנבתם לי את כל הנושאים להודעות
אז יש סיוכי ע-נ-ק שאני באה
*מאושרת עד הגג* לפחות זה ייפצה אותי על עיר הנוער..
בליני

למעלה