מוניקה מכריזה- הפסקת אש!!

מוניקה מכריזה- הפסקת אש!!

אני לא מצליחה לפתוח את התגובות אבל המסרים מאירים אלי פנים. אז ככה: שאלה בלי טיפה של ציניות. למה כל כך מטריד אותך שיש אנשים שאינם חושבים כמוך? יש אנשים שרוצים להרוויח כסף, והרבה, אבל בשיטות אחרות. מותר להם. לא כל מה שמתאים לך מתאים לאחרים. אין שיטה אחת בלעדית להתפרנס ולהרוויח. אתה מצאת שיטה שמתאימה לך. יופי. היא לא בהכרח מתאימה לכל אחד. אנשים שונים אלו מאלו בהרבה מאוד מובנים וגם בדרך בה הם מעדיפים להתפרנס. זכותם. למתבונן מבחוץ יש הרגשה שהשיטה שאתה מטיף לה רואה באנשים אחרים אמצעי ולא מטרה. יש כאלה שזה מעורר אצלם התנגדות. עוד דבר שמעורר התנגדות הוא כמות הציטוטים שאתה מביא. עזוב ציטוטים. מה אתה חושב? מה אתה אומר? יש תחושה אמיתית של שטיפת מוח בדברים שאתה כותב. חבל שאתה לא רואה את זה כי אולי היית מצליח לפתח שיטות אחרות שיתאימו גם לאנשים כמוני,שעם כל בורותם הם גם די מתוחכמים. במקום לפסוע בשבילים שאחרים סללו עבורך, המצא שיטה חדשה שתצליח לגייס גם סרבני גיוס כמוני למשל. בסופו של דבר אתה משאיר קהל יעד פוטנציאלי גדול (נניח, לשם הדיון בלבד) מחוץ לדלת הקסמים. זהו, מספיק לריב מוניקה

מוניקה היקרה....

א. לא מטרידה אותי הסיבה שאנשים אינם חושבים כמוני. אני לא אומר כאן את מה שאנשים רוצים לשמוע אלה את מה שהם לדעתי צריכים לשמוע. ויש הבדל. ב. לא אני הוא זה שפתחתי בקרב כזכור לך זאת היית יעל שליט"א ואת הצטרפת..מה ציפית שאומר??..."תודה?" ג. רב האנשים אינם רוצים באמת להרוויח כסף, הם מעדיפים לבכות על כך שאין להם או לא להתעמץ לשם כך..הדרך היחידה להרוויח כסף היא: להרוויח אותו והרבה. לא ניתן להתעשר או להרוויח טוב לאורך זמן ולצאת לפנסיה עם משהו מעבודה רגילה, בטח שלא שכיר, אלה אם כן מדובר במנכ"ל של חברה מה-500 "פורצ'אן". הייתי גם מוסיף שאני מכיר אנשים שמשקעים 100% בתחום שלא נותן 100% , למשל אם היית לך חברת פטיפונים מצויינת, מי היה קונה כיום?? ד. אני לא מטיף לשום שיטה..ואני גם יכול לאמור שכל מי שמוכר משהו למישהו מנצל אותו בשעה שניתן להגדיר את זה כסחר חליפין. כדי להרוויח כסף צריך להיות לך משהו שכולם רוצים. ה. רצית לשמוע את דעתי : כולנו חונכנו כך שאם נרכוש ידע לימודי מסוים, נוכל ללכת עמו לשוק הפתוח ואם תהייה דרישה לידע שלנו, נוכל להחליף את הזמן והידע שלנו תמורת כסף. הבעיה עם המצב הזה היא שאם לא ניתן זמן תמורת כסף, לא נקבל תמורה. גם רופא, עו"ד וטייס, מתוגמלים רק עבור שעות העבודה שלהם. וכמה כבר רובינו יכולים לקבל לשעה?? אנשים בעלי אמצעים כלכליים עובדים שונה, הם משקיעים את כספם באופן כזה שהכסף יעבוד עבורם, משכפלים את כספם בטור גיאומטרי עולה. דבר שכולם היו רוצים אך מעטים יכולים לאפשר זאת לעצמם. דרך שניה היא לשכור עובדים, ככל שיש לך יותר עובדים כך המינוף שלך גבוה יותר, אך כבר ראינו לאן המציאות הזאת מובילה. דרך נוספת היא, אם יש לך את הכסף הדרוש, תשקיעי אותו במניות, בזכינות או כל דבר אחר שתקבלו עבורו תגמולים, גם כשהנך ישנה. אלו החיים, מי שעובד, אין לו זמן לעשות כסף ו. כל אותם יפי הנפש שטוענים שכסף זה לא חשוב..מעניין אותי רק דבר אחד לגביהם: אם כסף וזמן לא היה מגבלה עבודם, האם הם עדיין היו גרים בבית שהם גרים ? נוסעים ברכב שהם נוסעים בו? האם הם עדיין היו מתעוררים כל בוקר עם שעון מעורר לעבודה בה הם עוסקים. 85% מהאנשים לא אוהבים את מקום עבודתם בו הם ממנפים את בעל הבית והופכים אותו לעשיר יותר. חשבת פעם מדוע יש סדנאות נגד שחיקה בעבודה לעובדים ואין את זה ליזמים ולבעלי החברה? רק בשל העובדה שהם מגשימים את עצמם ולא את חלומו של מישהו אחר כמו 90% מהאוכלוסיה. לסיום: אין לי שיטות אחרות לפיתוח בכדי לגרום "גם לאנשים כמוך"(כדבריך) לרצות להצטרף למשהו. האם בכלל צריך לשכנע מישהו להרוויח כסף או להצליח?? אני יכול רק לאמר לך מניסיון החיים שלי, שיזמים ואנשי עסקים, הם אנשים מאוד פתוחים וסקרנים ולפחות בודקים לעומק דברים לפני ששוללים אותם או מאמצים אותם. אני מזמין אותך לבדוק, לא יותר.

monicala

New member
עוד הערה וזהו

תודה על תגובתך המפורטת. אני לא מסכימה עם הרבה מהדברים שכתבת, אבל לא אפתח דיון נוסף. רק הערה קטנה - אין לי שום בעייה עם זה שפרסמת את המסר שלי בפורום, הייתי עושה זאת בעצמי לו השירשור היה נפתח כשניסיתי, אבל נהוג לבקש את אישור כותב המסר. סתם כך מתוך נימוס ודרך ארץ.

monicala

New member
הערה אחרונה בהחלט

המסר אמנם נשלח אליך כיוון שהשרשור סרב להפתח, ואין לי בעייה עם זה שהעברת אותו לפורום, אבל מקובל לבקש קודם את רשות כותב המסר. לו היית עושה זאת, היית מקבל את רשותי. סתם עניין של נימוס מאוד בסיסי ודרך ארץ.

תגיד לי אודי, אתה דפוקקקקקקקק???

אתה פרסמת כאן מסר אישי שמוניקה שלחה לך לתיבת המסרים שלך? אתה לא חושב שזו חוצפה ופגיעה בפרטיות שלה? אלוהים אדירים, כמה נמוך אתה יכול לרדת??????????? אתה משעמם ומשמים ומייגע ונודניק טרחן וזקן. מקווה שאביבה תמחוק מה שיותר מהר את החרפה הזו. וגם את ההודעה שלי היא יכולה למחוק, אין לי בעיה עם זה, אבל אתה!!! חצוף גדול!!! אני מתחילה לחשוד שאתה טרול אינטרנט וצריך למגר אותך מכאן כמה שיותר מהר. בעעעעעעעעעעעעעע (אלה הן קולות ההקאה שלי....)

לא..כל העובדות מוכיחות אחרת.

השפה עימה את בוחרת להשתמש היא בדיוק אותו נוסח המודעות שאולי אביבה צריכה למחוק. לא זכור לי שפגעתי כאן במישהו אישית (מקסימום עניתי ולשם כך יש פורום-אחרת לכי לראות טלויזה, שם זה פאסיבי) מוניקה כתבה לי כי היא רצתה לשלוח תגובה אך היא לא הצליחה. ולא לשלוח הודעות לפרטי.

למעלה