מוניקה סקס ב"מופע המרכזי" הופעה עם שיר אחד או שניים.. ובכן, בערוץ 2, התחיל, עכשיו בי.
D DreamS_HunteR New member 23/8/03 #1 מוניקה סקס ב"מופע המרכזי" הופעה עם שיר אחד או שניים.. ובכן, בערוץ 2, התחיל, עכשיו בי.
S S p r i t e New member 23/8/03 #2 זה רק אני או ש... לא שחר היה המתופף שם?!?!? משום מה זכור לי שהוא נראה לגמרי אחרת...!!!!! אלא אם כן הוא עבר גילוח רציני בפנים וכל מיני כאלה
זה רק אני או ש... לא שחר היה המתופף שם?!?!? משום מה זכור לי שהוא נראה לגמרי אחרת...!!!!! אלא אם כן הוא עבר גילוח רציני בפנים וכל מיני כאלה
T ThE Fire GiRl New member 23/8/03 #4 כן הוא התגלח..... ופעם הוא היה נראה בדיוק ככה רק עם שיער ארוך קצת
S Silver Fox New member 23/8/03 #3 *מתאבדת*../images/Emo82.gif|חן| הפסדתי?! למה לא ראיתי היום המופע המרכזי?! רעה! רעה! רעה! *מרביצה לעצמי*
*מתאבדת*../images/Emo82.gif|חן| הפסדתי?! למה לא ראיתי היום המופע המרכזי?! רעה! רעה! רעה! *מרביצה לעצמי*
ט טונה סטארקיסט New member 23/8/03 #5 ראיתי רק את על הריצפה../images/Emo66.gif איזה חרא, הם נהנים בהופעה ואנחנו תקועים בבית...
B bubaale New member 23/8/03 #6 בלע.../images/Emo19.gif חברה שלחה לי אס.אמ.אס בדיוק כשהם הופיעו, ובטיפשותי החלטתי לקרוא אותה רק שעה אחרי... חכם מצדי.
בלע.../images/Emo19.gif חברה שלחה לי אס.אמ.אס בדיוק כשהם הופיעו, ובטיפשותי החלטתי לקרוא אותה רק שעה אחרי... חכם מצדי.