מוניקה סקס יהיו ברמת השרון!

רותמיקה

New member
איזה כיף להם../images/Emo70.gif............/images/Emo29.gif

שילכו לקולנוע כוכב לראות רוקי
מה הם יעשו שם? אני מניחה שהופעה, היה יותר נחמד אם היית כותבת מקום תאריך שעה מחיר וכו' לא חבל לפתוח כזה שרשור בלי משמעות?

עליסהה

New member
אני הבנתי אחרת,

אבל בכל אופן הם מאה אחוז באים לרמה"ש... מילא,2 הופעות של מוניקה יום אחד,שווה!

יאפי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

מה וגם להופעה ברמת השרון?

גם שנה שעברה הם הופיעו במקום אחר

לפני הרוק עצמאות, ברמת גן!!!!!! וזה היה בדיוק לידי! אז הלכתי לראות אותם חח =) ואז אח"כ הם נסעו לרוק עצמאות.. קודם כל זה מתחיל רק באיזה 23:00 -הרוק עצמאות.. ואז יש את כל המחממים ורק אח"כ עולים האומנים...

בואר

New member
כמה דברים...

1. שאלום לכולם אני מעין/בואר ואני בת (!) 13... אני נדבקתי מאחותי בשיגעון מוניקה סקס ואני חולת הדג נחש (ומטורפת בדם!) זהו זה מה שאתם צריכים לדעת עליי חוצמזה אני ישתתף עכשיו בפורום הרבה... 2.מה????? אני גרה ברמת השרון!!!!!!!!!!!!! פרטים ומהר!!!!!!!!!! מתי ואיפה אני רצה לקנות כרטיסים!!!!!!!!!!!!!! תענו דחווווווווווף אני חייבת להודיע לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!

תבואי אם כבר לרוק עצמאות... ../images/Emo168.gif

אבל אם אפשר שתי הופעות, אז למה לא..

בואר

New member
מצידי גם מאה הופעותD-: ../images/Emo15.gif

רק תתנו פרטים(מה מי מו-כאלה דברים...) מתי איפה למה איך??? רק תגידו ואני שם! מתי ההופעה ברמת השרון????????????????????????? ואיפה??????? אני חייבת ללכת!!!!!!!! אם יש הופעה כל כך קרוב לבית שלי סופסוף אני לא מפסידה הזדמנות ומשיגה לי גם פרוטקציות(רולז!) אם אפשר... פליז רק תגידו איפה ומתי!!!!

בואר

New member
אם תגידו לי...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

איפה ומתי אני אשמח להגיע!!!! וגם ברמה"ש אם למישהו יש מושג... תודה תודה תודה!!!! אני פשוט חייבת לדעת ולהודיע לכוווווולם!!!!!!! **מתלהבת יותר מידי...**

למעלה