מוניקה סקס..מה איתם???

galshan1

New member
מוניקה סקס..מה איתם???

אני יודע שהלהקה בהקפאה בגלל שלכל אחד יש קריירת סולו,אבל כמה זמן בהקפאה ??!?!?!? חוצמזה שביחד הם הרבה יותר טובים. מישהו יודע על הופעות שלהם או דרך ליצור איתם קשר ??? (על רוק עצמאות אני כבר יודע) ואל תגידו באתר הרשמי,שכבר לא מתעדכן למעלה משנה...

הם בהקפאה עדיין

ההופעה היחידה ונקווה שהיא תפתח את סיבוב ההופעות. לגבי היצירת קשר תנסה בהליקון או לשלוח להם מכתב לא נראה לי שמישהו יכול לתת לך את הכתובת של אחד מהם או את הטלפון שלהם ובקיצור דרך הליקון אולי תצליח לשלוח מכתב

galshan1

New member
הם מפויעים ב"רוק עצמאות" בראשל"צ

ב - 25.4 ואני גם חושב שמוניקה זה הד ארצי

תגידו... ../images/Emo168.gif

הרבה כל הזמן מפרסמים על רוק עצמאות וזה.. בזמן שהשמועות על כך שמבוטל רוק עצמאות הן ממש ממש ממש גדולות!

ShadowiT

New member
לא נראה לי שיחצנים ינסו סתם ליחצן

ולא נראה שאירוע מסוג זה יתבטל, אחרי הכל, זה הרבה כסף. חוץ אח שלי אמר לי שהוא ראה את הרישמה הרשימית של המופיעים בעיתון ידיעות השבוע, אני אישית לא ראיתי את המודעה.. ובאמת מוזר לי שזה עוד שלוש שבעות בערך ועדיין אין פירסום גדול..

DrKasperrrr

New member
ממ..

זהו חן חילקו כבר את הפליירים והכל וממש הרבה פליירים אז הגיוני שזה יהיה מצד שני עדיין לא הביאו את הכרטיסים ליחצנים שזה ממש מוזר.. לא יבטלו את זה אני אומר לך.

מסטולית

New member
בטח שיש רוק עצמאות מה פתאום מבוטל?

רוק עצמאות חי ובועט..... ומוניקה אכן מופיעים... והשנה לעומת שנה שעברה רוק"צ יהיה גם בחיפה בחוף הכרמל וגם בראשל"צ... קבלו http://www.avivarchive.co.il/asorshow.html

רוני סוגרת את המופע ../images/Emo110.gif

DrKasperrrr

New member
אין רוני אנשים!!!!!!!

שמו במקום את חמי רודנר ואת הבליינים!!!!!!!!!!

למעלה