מוניקה סקס,

N a V e

New member
מוניקה סקס,

המאמר האחרון שהועלה הוא על מוניקה סקס. אתם מוזמנים לקרוא ב"מאמרים" ולספר למה שווה לשמוע אותם,למה לא,ולתת ציון מ1-10

lightm

New member
שווה!

השירים שלהם הם קליטים, עם קצב טוב והרמוניה והמילים שלהם איכותיים! לשמוע, לשיר עם המוזיקה ולהנות!

N a V e

New member
תורי

למה כן-אחת הלהקות היותר טובות שקיימות במחוזותינו כיום.הרכב נגנים מוכשרים במיוחד למה לא-יהלי סובול ממש,אבל ממש אדיש בהופעות!!!! ציון-8

אושר מ

New member
דווקא הייתי בהופעה בברבי

שהיתה לא מזמן ויהלי סובול לא היה אדיש בכלל. אולי זה לשם שינוי לא יודעת. אח"כ הם גם נשארו לראות במועדון את ההתחלה של המופע שהיה אח"כ של החקיינים של הביטלס. למה כן - כמוש אמרת מוזיקאין מדהימים. וערן אבן צור (אני לא בטוחה אבל נראה לי שזה השם של המתופף) הוא פשוט פרופרמר מהדרגה הראשונה.

Lenard

New member
ערן אבן צור הוא אח של שחר אבן צור..

הוא מפיק ומקליט כל מיני תקליטים בן השאר הוא הפיק את "פצעים ונשיקות"

casperit

New member
אמממ

למה כן-הלהקה השני שאני מעריצה, להקה פשוט מצוינת עם שירים ענקים. ו והקול של יהלי שהוא ממש יפה... ושחר סתם מגניב:) ופיטר סתם חמוד:) והוא כותב גם הכי הרבה בפורום שלהם... למרות שזה פעם בחודשיים.. אבל נו בכל זאת, עובדים על הדיסק שלי. למה לא-אממ, למה לא? ציון- 9.9 כי הם לא ד"ר קספר. יעל

אושר מ

New member
מישהו שמע כבר חלק מהשירים החדשים?

כלומר האם יש עוד מישהו שהיה בהופעה?

casperit

New member
הם שרו בירושלים...

לפי מה שקראתי בפורום. לא שמעתי שירים כי לא הייתי בהופעה אבל אחד מהםפ היה בהופעה שהיתה בערוץ 8 אז כן שמעתי אחד. יעל

lide

New member
לא צריך להגזים.

להעריץ את מוניקה, בסך הכל שניי אלבומים, הם לא יצרו הרבה מוסיקה שאפשר ... אבל הם אחלה להקה...

Superunknown1

New member
תגידו, בתקופה שבה הם פעלו בניו יורק

- אז הם הקליטו שם משהוא? את זה אני דווקא ארצה לשמוע, זה יהיה מעניין....

N a V e

New member
לגבי התקופה בניו יורק,

הלהקה רצתה לעבוד על חומר באנגלית,ניסתה להופיע איתו קצת,אבל למיטב ידיעתי לא הקליטה שם כלום.

למעלה