מוניק אייך זה עובד הפוך? שיואו פחדד

tairon

New member
מוניק אייך זה עובד הפוך? שיואו פחדד

בשבילכם גברים-שיטה לזכור את גדלי החזיות Ever wonder why ABCDEF are used to define bra sizes? A - Almost B - Better C - Cute D - Damn good E - Enormous F - Fake והנה הגרסה העברית A - אין B - בסדר C - סבבה D- דבּה E - אלוהים אדירים

Mוניk

New member
חה חההההההההה טאי חחחחחחחחחחחחחחח

אתה חורגת אותי מצחוקקקקקקק טופ אני cccccסססbbbbaaaaa בסדרררר או או סאמק מתה פעם אחד ככה ללכת למקום עבודה של גברים מקום כזה ששם בסוף יום העבודה מתקלחים ולהעמיד אותם עירומים במסדר ולעבור מאחד לשני רק למדידות כן ואחרי נגיעות קלילות וקצת אואואואואו לקחת סרט מידה למדוד ת´אורך וקליבר למדוד ת´קוטר להביא לפה תוצאות מהשטח ווי ווי חחחחחחחחחח מוניק

סה רדיו?

איסה תחנה סה? סה טאי חחחחחחחחחחח מתתי ממך אבל מוניק, סה מה סאת רוצה? אההה.... סה פנטסיה לא ממומסת? סה קלי קלוטו לעסות הבעיה אחורי סה איך תצליחי לצאת מסם אני לא באה לציל לךךךךךךךך

Mוניk

New member
חוצי אם אני שםםםם מי צריך מציל אאא

אחורי סה נו אל תיהיי כזותי בואי איתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סה ס´קוב תמיד מספר לי על המקלחות המשותפות ואומר לי זה יש לו דקדק וזה אין לו כלום וזה בן זונה תותך וזה מצ´וקמק וזה יש בי3ים כמו של שור וסובי פי3פונ וזה לא ניכנס עד שכולם יצאו ואני כבר רוצה פעם שייקח אותי ליום כייף במקלחות האלה אוחחחח אופססססססססס מוניק

סה אני ראיתי כל מיני

סה כמו אצל נסים, סה גדולית וצרית סה סמנית וחדית , סה קטנית לא נראית סה ככה. ואת לא מפסידית סה סתם כל מיני עיצוביות... חחחחחחחחחחחחחחחחח הודעה הנ"ל נכתבה בספה סלי וסל חברות סלי!

הנה

א-אין ב-בדקי שנית?! ג-גם לי אין? ד-דילדו זה נו ... יש לך? ה-ה´ יעזור לנו ו-וזה לא ייכנס ז- שקט!

Mוניk

New member
חוצי תפסיקוווווו סה אתם מוסכים אותי

חחחחחחחחחחחחחחח משוגעיםם הרגתם מצחוק סהו מוניק

oriant

New member
מי ביקש הפוך?

בשבילכן נשים -שיטה לזכור את גדלי הבול - א- איפה זה? ב-בול קליעה ג-גזור והדבק ד-דחליל זוהר ה- היה כלא היה

למעלה