בשבילכם גברים-שיטה לזכור את גדלי החזיות Ever wonder why ABCDEF are used to define bra sizes? A - Almost B - Better C - Cute D - Damn good E - Enormous F - Fake והנה הגרסה העברית A - אין B - בסדר C - סבבה D- דבּה E - אלוהים אדירים
אתה חורגת אותי מצחוקקקקקקק טופ אני cccccסססbbbbaaaaa בסדרררר או או סאמק מתה פעם אחד ככה ללכת למקום עבודה של גברים מקום כזה ששם בסוף יום העבודה מתקלחים ולהעמיד אותם עירומים במסדר ולעבור מאחד לשני רק למדידות כן ואחרי נגיעות קלילות וקצת אואואואואו לקחת סרט מידה למדוד ת´אורך וקליבר למדוד ת´קוטר להביא לפה תוצאות מהשטח ווי ווי חחחחחחחחחח מוניק
איסה תחנה סה? סה טאי חחחחחחחחחחח מתתי ממך אבל מוניק, סה מה סאת רוצה? אההה.... סה פנטסיה לא ממומסת? סה קלי קלוטו לעסות הבעיה אחורי סה איך תצליחי לצאת מסם אני לא באה לציל לךךךךךךךך
אחורי סה נו אל תיהיי כזותי בואי איתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סה ס´קוב תמיד מספר לי על המקלחות המשותפות ואומר לי זה יש לו דקדק וזה אין לו כלום וזה בן זונה תותך וזה מצ´וקמק וזה יש בי3ים כמו של שור וסובי פי3פונ וזה לא ניכנס עד שכולם יצאו ואני כבר רוצה פעם שייקח אותי ליום כייף במקלחות האלה אוחחחח אופססססססססס מוניק
סה כמו אצל נסים, סה גדולית וצרית סה סמנית וחדית , סה קטנית לא נראית סה ככה. ואת לא מפסידית סה סתם כל מיני עיצוביות... חחחחחחחחחחחחחחחחח הודעה הנ"ל נכתבה בספה סלי וסל חברות סלי!