מוני פנאן פורש ממכבי. סופית.

מוני פנאן פורש ממכבי. סופית.

כך פורסם ב ‎‏ynet . למישהו יש מושג מה המניעים שלו ?

יו45

New member
יש שם מאבקי כוח

בין פנאן שרוצה לנהל את המועדון עם הייחודיות שאפיינה אותו לאורך השנים , לפדרמן וכץ שרוצים ניהול קר וטכני כמו עוד קבוצה אירופית.

Cherrie lover

New member
אם אתה צודק..

אז המכביזם של מכבי נשאר רק אצל שמעון.כץ אגב רוצה מועדון אמריקאי,לא אירופי.פשוט עצוב מה שקורה שם.מילא השחרורים והשחקנים הגרועים,האלקטרה במקום עלית,אבל פנאן?עד כאן.צריך להקים מחאה,או לא לקנות מנויים.הם פשוט מזלזלים באוהדים.

אבי83808

New member
ויכוחים

הורידו לו מהניהול ומי שמנהל יותר זה פרדמן וכץ. זה עצוב מאוד שאחרי כ"כ הרבה שנים שהוא הרים את הקבוצה ממשברים, סע איתם לכל מקום, כל הזמן רק חייך ועוד דברים, וזה עצוב שהוא ככה הולך ולא נראה לי שמשהו יוכל להכנס לנעליים שלו במקומו. עצוב מאוד מאוד

נמשל

New member
לא אוהב איך הפכו את מוני לאלוהים

נכון, זו אבידה. אבל ככה בדיוק אמרו על שמלוק כשפרש, ומוני נכנס לנעליו בגדול. אז אולי המנהל חדש לא יהיה מוני, ולא יקום ב-2 בבוקר כדי לקנות חלב לזר שלא יודע איפה המכולת, אבל מינוי נכון יפתור את רוב הבעיות, והשחקנים והקבוצה יתרגלו במהירות

יו45

New member
‏-

למכבי היה ניהול מיוחד ששם אותה מעל שאר הקבוצות , עם הצלחות לא פרופורציונליות לתקציבה בכל מה שקשור למפעל האירופי , והצלחות חריגות בארץ גם כשלוקחים בחשבון את תקציבה. עכשיו עושה רושם שמכבי הופכת לעוד קבוצה , כזו שחופפת פחות או יותר לכוחה הכלכלי , לא משהו חיובי מידי עבור אוהדי מכבי. ומדאיגה עוד יותר התחושה שהיום שמזרחי יעזוב קרוב מתמיד ואז מכבי תהפוך באמת לעוד קבוצה.

נמשל

New member
אבל הניהול המיוחד הזה

לא גרם לטרנס מוריס לחתום לעוד עונה, לא גרם לשאראס להוריד דרישות כדי להתאחד עם מוני, לא גרם לפארקר לטוס לNBA ניהול מיוחד, אכן. אבל אין סיבה שגור לא יהיה מנהל טוב. הוא יודע מה כל שחקן צריך, ויסתדר לא רע.

יו45

New member
ניקולה ופארקר נשארו

טרנס מוריס הוא סוציומט, עזוב אותו בצד . ניקולה , פארקר ושארס נשארו פה תמורת סכומים נמוכים משמעותית משווי השוק שלהם , למוני יש חלק גדול בזה .

Thierry Henry

New member
כואב הלב ובעיקר נמאס.

תוך פחות מ4 חודשים מכבי הרסה ורמסה כל דבר טוב שבנה אותה בשנים האחרונות. הדומיננטיות של כץ עולה והפוץ הזה פותח את הפה על פנאן כשהוא בוחר ללכת במקום לשבת בצד ולשתוק.. אני לא יודע מי מנהל את מכבי כרגע ומי מחליט את מה שמוחלט, בכל אופן, אני קרוב להגעה לסף השבירה שלי מהקבוצה הזו...

TheWhiteTigris

New member
אני אצא דווקא נגד פדרמן

כי כץ אולי פה גדול, אבל הוא לא זז מילימטר בלי מילה של פדרמן. ופדרמן זה שבסוף מחליט מאחורי הקלעים מי ומה.

אני לא יוצא נגד אף אחד

אני בעד מכבי בדיוק כמוכם....לכל דבר טוב יש סוף,מוני היה וישאר כאחד המנהלים והאנשים הטובים שהיו במכבי(יצא לי להחליף עם מוני לא פעם מספר מילים בתקופה שעבדתי בשדה התעופה...הוא היה מגיע לאסוף שחקנים שנחתו...איש מדהים)...אבל צריך לנסות להבין שמכבי עוברת תהליך לא פשוט גם בעקבות העונות האחרונות-שמעון ומוני היו אחראים לעיצוב הקבוצה בשנים האחרונות(גם בנושא בחירת מאמן ושחקנים)...היו הצלחות ענקיות... וגם נפילות...עונה מגומגמת תחת ספאחיה ונפילה גדולה בעונה האחרונה... אפשר להבין את השינויים נקווה שהם יצעידו את מכבי לדרך טובה ולתארים גדולים...תמיד אפשר לחזור למתכונת הישנה!!!

נמשל

New member
עוד קצת על מאבקי הכוח

בכתבה המרתקת הבאה אני תומך בצעדים שעשו כץ ופדרמן. מוני עם כל האהבה אליו ועל מה שתרם, לא יכול להיות גם האפסנאי הראשי, גם מנהל הכספים וגם הסקאוט. אני מאמין בצעדים הללו, ומקווה שעכשיו יהיה יותר שקט במועדון. וכן, גם אם זה אומר ששמעון מזרחי יעזוב גם הוא. מתישהו הוא אמור לפרוש , אני מקווה שזה יקרה כשהוא בשיא ולא עם זנב בין הרגליים.

surfEU

New member
כתבה מצוינת, אני חושב שכדאי להדגיש אותה

הכתבה שהביא נמשל שופכת אור על הנעשה במכבי אני חושב שהשינוי הוא בריא ונכון ויש צורך לחשוב על העתיד ועל החוסן הכלכלי תקופת מעטפות הדולרים והקופה הקטנה צריכים להיות נחלת העבר וניהול מודרני מקצועי עם ראייה קדימה הוא הכרחי כדי שמכבי תהיה מעצמת כדורסל גם בשנים הבאות

למעלה