מוסטפינה - גם בקפיצות?

cubano1

New member
מוסטפינה - גם בקפיצות?

כל הדיווחים עד כה דיברו על הופעה של הגברת רק על המקבילים והקורה, בגלל קרסול כואב.
אך היום בלוג התעמלות רוסי בולט טוען שהיא תקפוץ.
אני מניח שמדובר על קפיצה אחת, בתחרות הקבוצתית ללא נסיון להעפיל לגמר הקפיצות. הדאבל יורצ'נקו שלה יהיה מדד טוב לכושרה.
בימים כתיקונם הוא גבוה עם רגלים מוצלבות ומכופפות...

ohashi

New member
לא מבין את המתעמלת הזאת ?????

1. בשנת 2010 כשהיא זכתה באליפות העולם היא ביצעה את האמנאר יחסית טוב הגליים שלה היו "יחסית" ישרות לברגים שהיא מבצעת משום מה אחרי שהיא נפצעה ב 2011 כל הברגים שלה התחילו להתחרבש

2. על הקרקע אותו סיפור כשהיא מבצעת את ה טריפל בורג זה הדבר הכי מכוער שראיתי .....

3.משום מה היא מבצעת את הDTY ממש טוב אולי רק הרגליים זאת הבעיה היא תמיד מבצעת נחיתה מושלמת , אויחסית גבוהה ומסיימת ממש מעל הסוס את הסיבובים כך שיש לה זמן לתכנן את הנחיתה

4. ואחרון חביב האם באמת הנבחרת הרוסית צריכה אותה בקפיצות כל כך יש להן יחסית ספסל סביר בשביל להעמיד מישהי אחרת מבלי לעודד או לפצוע את מוסטפינה

cubano1

New member
מה יש להבין?

התשובות בגוף השאלה שלך
לגבי 1 ו 2, צפה בסרטונים מ 2010 2011, ותראה שגם אז בטריפל בורג, או בטריפל וחצי, וגם בקפיצות היתה לה בעיה קשה של הצלבת רגליים וגם של כיפוף בירך/ברך.

אני מסכים איתך שזה החמיר - אבל זה די ברור שלאחר פציעה כזאת באופן פסיכולוגי הדרך שלה להזהר באה על חשבון החזקת הגוף

ולגבי ארבע, כנראה שכן - כנראה שהם ממש צריכים אותה בקפיצות בשביל שיהיו להם שלושה יורצ'נקו דאבלים מוצלחים, ומה שהיא מרויחה מהשופטים על זה שהיא מוסטפינה, מתקזז עם מה שהיא מפסידה בגלל החזחקת הגוף, ובשביל הנבחרת הרוסית הנוכחית, כל עשירית קריטית.

ohashi

New member
בריאות על חשבון אולי נצחון ????

זאת אליפות אירופה זאת לא אליפות עולם , למה בכלל לסכן מתעמלתבשביל זה ועל אולי קפיצה טובה שלה , אם היא פצועה האם היא באמת תספק את הסחורה .

cubano1

New member
לא רק שזאת אליפות אירופה

גם אין קרב רב

וגם יש אמת בדברך: הרוסים כבר עשו איתה פאדיחות באליפות אירופה 2011, כשהיא ביצעה אמנאר שהיא ממש לא היתה צריכה בשביל לנצח בקרב רב, וקרעה את הרצועה בברך

אני מקווה שהפעם לא מדובר על סיכון מיותר ושהיא בכושר מספיק בשביל יורצ'נקו דאבל בקלילות, גם אם ההחזקת גוף לא תהיה טובה

למעלה