מוסיקה באימון - תהיות ....

sפינרית1

New member
מוסיקה באימון - תהיות ....../images/Emo66.gif

לאחרונה התנהל "ןיכוח " ביני לבין אחד מחבריי הטובים , שהוא מדריך ספינינג ותיק , מיומן , מקצוען וכו' ... אודות המוסיקה בשיעורים . לאור השיח ביננו רצינו לשמוע את דעתכם בנושא .... למדריכים- 1. האם אתם חושבים שעליכם להשתמש במוסיקה באימונים , שאהובה עליכם או שעליכם להיות קשובים לטעם המתאמנים ? { ברור שתמיד ניתן לשלב משהו אחד מבקשת הקהל אך הקו המנחה אתכם זו אהבתכם..שכן , הקבוצה תלמד לאהוב .... . } 2. אם תרגישו שטעם הקבוצה אינו עולה בקנה אחד עם טעמכם ( ואולי אפילו גורם להדלדלות במספר המתאמנים ) ... בכל זאת תמשיכו באותה דרך שכן , לדעתכם, המדריך אינו d.j ?! או שאין ברירה .. ואתן לקהל את מה שהוא אוהב תוך שמירה על מקצועיות של אימון ... 3. האם אתם ממחזרים דיסקים או שכל שיעור ... והדיסק שלו ?! 4. האם תעדיפו אימון קולני של המתאמנים הכולל צעקות .. שריקות ... כפיים ... או שמא אימון של שקט יחסי המופר בקריאת עידוד מצד המתאמנים ... וכפיים במקומות הנכונים ?! למתאמנים - 1. האם אתם חושבים שלמוסיקה תפקיד חשוב באימון ואולי הכי חשוב או ... שממש לא משנה כי " אחרי המדריך הזה אלך גם אם ישמיע קונצרט ..." 2. האם מידת ההשקעה של המדריך במוסיקה נחשבת בעינכם ? או שכשאתם נכנסים לאימון המוסיקה היא רק ברקע....?! 3. מה אתם מעדיפים .. אימון של שקט יחסי או אימון של קהל משולהב.?! תודה על תשובותיכם ....

sפינרית1

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif לא מעניין לכם?!

חבל ... מבינה שאין בהודעה שלי הרבה עניין ..

Gspin

New member
יש יש (ברצינות)

חכי למחר בבוקר, הנושא מאוד מעניין ותהיה לך תשובה.

Gspin

New member
כן זאת את

הניסוח הזכיר לי את צורת ההתבטאות שלך. רק רציתי להגיד שיש לך מוסיקה חרא!

קלינקי

New member
המוסיקה הכי חשובה

בספינינג, אם אני לא מתחברת למוסיקה הלך לי האימון...

sפינרית1

New member
סליחה???????

לא מבינה על מה אתה מדבר... לא מבינה על מי אתה מדבר .. ואין לי כוונה להיגרר למסכת הוכחות . אני זו אני והשאלות שלי היו תמימות לחלוטין . חבל שהתגובה היחידה שקיבלתי היא כזו . אולי באמת עדיף להישאר אנונימית .

יקירתי ... אחרי שG עשה 20 שעות

ספינינג ורק מיום ראשון(שזה היה אתמול...) הוא קצת מלובלב , לא נורא , מחר בבוקר הוא יקום כמו חדש

Tami661

New member
ספינרית חמודה... סבלנות../images/Emo9.gif את שוכחת

שהמורעלים כאן צריכים להספיק כמה אימונים בערב
חזרתי והתייחסותי כמתאמנת: 1. למוסיקה תפקיד חשוב מאוד באימון, בואי נאמר שאם הייתי מינה צמח הייתי מגדירה ש-60% מאיכות האימון מותנית במוסיקה. 60% זה המון אבל עדיין מותיר מנדטים חשובים למדריך, מקצועיותו, הכריזמה שלו וה... כימיה
. 2. מידת ההשקעה של המדריך במוסיקה נחשבת בעיניי. מדריך ספינינג הוא לא די.ג'יי (בדרך כלל
) ועצם הרצון שלו לספק את רצונם ולקלוע לטעמם המגוון של המתאמנים ראוי להערכה ולתודה
, אבל גם כשלא כל כך מצליח לו... אני לא בפאניקה, אפשר להסתדר (רק שלא יהיה משהו סדרתי
) 3. אני מעדיפה אימון של קהל משולהב, לא היסטריה המונית כל מהלך האימון, אבל פה ושם שריקות, "קולות" ועוד כמה דרכים שמשקפים שהמתאמנים נהנים ולא סובלים. עניתי?

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif ../images/Emo13.gif

בתור מתאמנת: 1. אין ספק שלמוסיקה תפקיד מאודדד חשוב באימון עבורי. היה מצב שנכחתי בשיעור שלם בלי מוסיקה ולא נטשתי, דווקא אהבתי (בגלל הכריזמתיות של המדריכה). אם אני אוהבת את המדריך אני מוכנה ללכת אחריו גם אם המוסיקה שלו לא הכי לטעמי. אבל לכל דבר יש גבול, לסבול לא מוכנה (קונצרט). 2. מאוד מעריכה השקעה של מדריך במוסיקה. חולה על דודי וקובי. 3. המממ... תלוי במצב הרוח ובמידת הרעש. מחיאות כפיים מעצבנותתתת אותי. אני העזתי לנטוש בגלל מוסיקה רק פעם אחת בחיים שלי... מחרוזת של שירים יוונים כבדים
שגרמה לי לרוץ לשירותים להקיא. הכרחתי את עצמי לחזור כעבור 5 דק'.

תשובותי :

1. בראש ובראשונה חשוב שאני אוכל להתחבר למוזיקה, אחרת אין שיעור. לשמחתי אני פתוח לטווח רחב יחסית של סוגי מוזיקה, ולכן יכול להתאים את עצמי בתוך טווח זה לרצון הקהל. 2. נראה לי שתשובה 1 עונה גם על שאלה זו. 3. בממוצע יצא לי במקרה הגרוע לחזור על אותו שיעור פעם בחצי שנה (חוץ מעכשיו שנגנבה לי כל המוזיקה ועד שאני אתארגן מחדש אני עושה יחסית חזרות תכופות) 4. שום מחיאות כפיים ושום בטיח (יכולים למחוא לי כפיים בסוף אם רוצים : ) )..

sפינרית1

New member
תודה למשיבים ....

ואם מעניינות לכם תשובותיי... אני כמתאמנת . המוסיקה עושה לי את האימון ...אמנם בד"כ הולכת שבי אחרי המדריכים ... , אך עד גבול מסויים . לא אוכל לדווש במוסיקה שהגיעה היישר מהנגרייה . מדריך משקיען עושה לי את זה ובהחלט ראוי הלערכה רבה בעייני מאשר מדריך מדהים שמגיע לאימון , מדפדף בין הדיסקים ושולף . מדריך כזה - על אף היותו מקצוען ... פחות יוערך . סוג של אימון - אני נגד שוק , בעד אווירה . לגבי המאמנים , אני חושבת שעליהם להיות קשובים לקבוצתם . בסופו של דבר , המדריך בא אלינו .. אמנם , יכול להנחיל לקהל את אהבותיו , את רצונותיו , אך זה אינו האימון שלו אלא של מתאמניו . יום טוב לכם .

למעלה