מוסיקה ואולפן הקלטות הכוללים מגוון שירותים

tamirpetito

New member
מוסיקה ואולפן הקלטות הכוללים מגוון שירותים

שלום רב! שמי תמיר פתיתו, אני עובד עם מרכז לשירותי מדיה, מוסיקה ואולפן הקלטות הכוללים מגוון שירותים שיכולים לעזור לך בהפקה של האלבום או הסינגל שאתה חולם עליו... בשונה מאולפני הקלטות אחרים אנחנו מציעים מבחר אפשריות ופתרונות הפקה כמו כתיבה, הלחנה, הקלטות, הפקות מוסיקליות, נגינה, עיבודים, מיקס, ומאסטרינג: הקלטות אולפן מקצועיות (פלייבק, מנגינת רקע, הכנת אלבום), עריכת וידאו וצילום, כתיבת מילים ומנגינה, הפקות גרפיות למיניהם, חדר הקלטות גדול ונוח ויכול להכיל המון אנשים, וכמובן איש מקצוע עם ניסיון של 20 שנים המיומן להשתמש בכל הכילים האלה. אשמח אם תיצור איתי קשר לפרטים נוספים... 050-9551213 תמיר

Shards

New member
קצת מצחיק שכתבת

*בשונה מאולפני הקלטות אחרים* אנחנו מציעים מבחר אפשריות ופתרונות הפקה כמו כתיבה, הלחנה, הקלטות, הפקות מוסיקליות, נגינה, עיבודים, מיקס, ומאסטרינג... מה נראה לך שעושים באולפנים אחרים, משחקים פוגים? :)

האמת היא שאני נוטה להסכים איתו!!

בניגוד למה שכתבת, רוב האולפנים מציעים בדיוק את אותם הפתרונות כך שרק נשאר לך לבחור. בדרך כלל האוכלוסיה שפותחת אולפנים הם מן הסתם מוסיקאים או לכל הפחות מי שעובד שם בפועל כך שמן הסתם יציעו דברים כאלה אני מציע לך לשקול את ההתנסחות שלך לפני שאתה מעלה מאמרים כגון אלה והופך אותם לנחלת הכלל סתם עצה..שיהיה שבוע נפלא!!!

למעלה