מוסיקה לרכב

מוסיקה לרכב

היי לכולם וגם לדור דקל הדי ג'י מספר 1 היית מצוין ב קיוג'ה ליום הולדת של אחיך =] כל הכבוד sweet dreams are made for ............... שולט בחירה מצוינת אני שמח לחזור לפורום אחרי הרבה זמן שלא הייתי בו אז ככה לעיניננו... מישהו יכול לכתוב לי איזה רשימה של כמה שירים שהוא חושב שכיף לשמוע באוטו ?? אני אשמח נ.ב לא משנה איזה סוג שחורה דאנס מזרחית חחח הכללל תודה אוהב אותכם ערן.

Top20 לרכב של ערן השועל חחחח

אחי נו באמת אתה צוחק עלי פשוט תשאל אותי וזהו חחחחח קבל כמה המלצות שיעשו לך את הנסיעה בכביש בכייף 1.Mariah Carey - Can I Get Your Number 2.Ricky Martin feat Daddy Yankee - Drop it on me 3.Rihanna - If It's Lovin' That You Want 4.Dirty South Boyz - 5 On It ( BreaXta Style Club Mix 2005 5.DJ BaGO Vs. Mela - Chori Gori Se (DJ BaGo Clappi Mix כמוש אני מכיר אותך אתה תואב את זה חחחח 6.Duran Duran & Aurora - Ordinary World (Condor Dance Remix 7.First & Andre - Widescreen (original mix 8.Michel Jackson - Smooth Criminal Sirius Isness Rmx 9.Missy Elliott - Lose Control (Rannys Club Mix 10.R. Kelly Feat. Wisin & Yandell - Burn It Up (Double G. Collection 11.Rasheeda - Touch Ya Toes 2006 השיר הכי חדש והכי חזק עכשיו לאוטו במוסיקה השחורה 12.Shana Vanguarde - Dancing Queen (Extended Mix נוסטלגיה כמו שאנחנו אוהבים!!! 13.Skam - The Final Countdown (Digital Guerilla Remix 14.Skazi - ANARCHY - BY DIOW 15.Skazi vs Raja Ram - Satisfaction 16.The Drill - The Drill (Paolo Bolognesi Remix 17.Ying Yang Twins ft. Pitbull - Shake 18.Rockell - Love (Yinon Yahel Remix 19.Snap - Rhythm Is a Dancer Twister Remix 20.Gil Shwartz Pres Shir Aidan - Ad Sof Haolam כל זה בשביל ערן השועל רק בשבילך מותאם אישית כמו שאני מכיר אותך!!! תהנה אחי!!

אדיר התותח

וואלה אתה תותח אתה תאמין לי יש על מי לסמוך תודה אחי על הרשימה הפיצוציתתתתתתתת

למעלה