מוסיקה מקורית להצגה יש למישהו מושג?
ד דודי בן אדרת New member 29/7/09 #2 הי אילה בהמשך היום אשלח לך מספר שמות וטלפונים נו....עדיין מחכה בסקרנות וציפייה למייל שלך מאמש
A ayaly2 New member 29/7/09 #3 מי מלך....מי?../images/Emo47.gif היי נשמה תודה על הפרגון אתה כיום המורה הרוחני שלי... יש לי בעייה הקובץ גדול מדי אני ניסיתי להלות אותו גם ליוטיוב אך ללא הצלחה יש לך רעיון.. ובכיף...
מי מלך....מי?../images/Emo47.gif היי נשמה תודה על הפרגון אתה כיום המורה הרוחני שלי... יש לי בעייה הקובץ גדול מדי אני ניסיתי להלות אותו גם ליוטיוב אך ללא הצלחה יש לך רעיון.. ובכיף...
A ayaly2 New member 31/7/09 #4 עדיין מחכה למיילים ומס' טלפון../images/Emo192.gif שבת שלום נשמה אני שלחתח לך במצגת תאשר אם קיבלת..ועדיין עובדת על בניית האתר החדש שלי אז סבלנות לא קונים בחנות
עדיין מחכה למיילים ומס' טלפון../images/Emo192.gif שבת שלום נשמה אני שלחתח לך במצגת תאשר אם קיבלת..ועדיין עובדת על בניית האתר החדש שלי אז סבלנות לא קונים בחנות
ד דודי בן אדרת New member 1/8/09 #6 שלחתי לך במייל טל' לא קיבלת?????????. אני מיד אשלח לך מסר דרך תפוז
G gromit69 New member 1/8/09 #5 מוסיקאי ישמח להלחין מוסיקה מקורית להפקות מוסיקאי מהמרכז בוגר האקדמיה בעל נסיון רב בהלחנה , עיבוד ובעל אולפן הקלטות נותן שירותי אפקטים, לחנים ועיבודים והקלטות פס קול וקריינות באולפני הביתי. דני 0523:264202
מוסיקאי ישמח להלחין מוסיקה מקורית להפקות מוסיקאי מהמרכז בוגר האקדמיה בעל נסיון רב בהלחנה , עיבוד ובעל אולפן הקלטות נותן שירותי אפקטים, לחנים ועיבודים והקלטות פס קול וקריינות באולפני הביתי. דני 0523:264202