מוסיקה עממית - מכאן, משם, מצפון ומתימן

מוסיקה עממית - מכאן, משם, מצפון ומתימן

פתחתי קומונה חדשה - קומונה למוסיקה עממית. הרעיון הוא לרכז חומר ומידע בנוגע למוסיקה עממית מכל מיני תרבויות - וגם ליצור מקום שאפשר להצליב בו מידע בנוגע לחומרים עממיים שנפוצים בתרבויות שונות. מי מביניכם שמתמצא במוסיקה עממית משל יהדות תימן, מוזמן לתרום שם מהידע שלו, אם כמאמרים ואם כתשובה לשאלות גולשים. מכיוון שהקומונה עדיין חדשה, ולמעשה נפתחה רק אתמול, מן הסתם אין עדיין שאלות, ולכן אתם מוזמנים לכתוב שם מאמרים, ואני אקטלג אותם בקטגוריית המאמרים. אשמח לראותכם!

../images/Emo46.gif ומה אתם אומרים על זה../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif

מתוך YNET: "רבני ראש העין נגד יריד נשים יהודי-ערבי הרב הראשי ורבני השכונות קוראים בעלון שהפיצו ברחבי ראש העין "לכל שומר נפשו" שלא להגיע ליריד עסקים של נשים יהודיות וערביות שיתקיים בסוף השבוע בפארק העירוני. ראש העיר: לא נתקפל. יו"ר הרשות השנייה דאבוש שהוזמנה לאירוע: אני שומרת מצוות, הפעם לא אציית לקריאת הרבנים".... אהבתי הכי את התגובה לכתבה "אני מעדיף להקשיב לפעיית העז
מאשר לקריאת רבנים
- "תיש בן חייל"....

ראש העין -מעוז ההפרטייד בישראל בין היהודים

ראש עיר רומני טיפש מטופש חסר מוח וחדל אישים שנבחר משום שרוב בוחריו היו חרדים תימנים שהעדיפו אותו על מועמדים תימנים*והוא ברוב טיפשותו בגד בהם משום שעלה השתן לראש* דבר ראשון הקים לרפרומים מיבנה כשהוא מפר ברגל גסה את ההסכמים ועכשיו ברוב חוצפתו הוא מדליק אש שאת הארוע היחיד שהוא מקיים ברוב הדר הוא מופע של דו- קיום מופרך עם הערבים *וזאת בשעה שהשינאה בין אשכנזים לתימנים ידועה ומפורסמת בשכונה התימנית כשהוא יכול לקיים את הפסטיבל עם כל החולירות מהשמאל בשכונות האשכנזיות* אלא אם המטרה להתגרות ברבנים ובתושבים ולצבור און פוליטי אצל נגזענים השפלים בשכונתו*

../images/Emo4.gif אתה פשוט "אלוף" בלהכניס כמה

שיותר שנאה וכמה שיותר גזענות במשפט אחד... אין לי שיג ושיח עם גזענים. נקודה.

אין לי שיג ושיח עם בנות יענה הטומנות ראשן בחו

אני גזען גאה גאה בגזע התימני שלי במשפחתי המפוארת בערכיה וביופיה התרבותי*

שושי 13

New member
אהלן זוהר ושבת שלום גם לך

אהבתי מאד את המשפט שכתבת...רק....הייתי מוציאה משם מילה אחת - "גזען". גם אני תימניה גאה ובכל זאת אינני גזענית. כל עדה והיתרונות או החסרונות שלה. בכל עדה יש את אלה וגם את אלה ואין טעם להתווכח על זה או לדבר שלילית בעדות אחרות. אם אתה כל-כך גאה בעדה שלנו ביופיה ועריכה למה אינך כותב משהו מעניין מאלה? ספר לנו איזה סיפור מעניין על היופי הזה על הערכים בעדה ובתרבותה. אשמח מאד לשמוע ממך.....שבת שלום.

שושי לא הבנת את רוח דבריי

כתבתי אני גזען גאה בגזע התימני השורשי=כשעשיתי עבודת שורשים מהסבים ומהסבתות היקרות שלי*כשאני רואה את הענפים הניפלאים שהפ הצמיחו אז אני גאה* ובענפים האלו כיום כלולים כנינים ונכנדים כמעט כל שיבטי ישראל שרואים את עצמם כתימנים גאים לא פחות מימני

שושי 13

New member
הבנתי גם הבנתי.....אבל.....

המילה גזען היא בדרך כלל שלילית. אולי כדאי לך להשתמש במילה ימאני גיזעי גאה - כך זה נשמע אחרת וגם חיובי. אגב זוהר, אני מאד מבקשת ממך בהודעות הבאות שלך לשמור על רמת כתיבה ולא להשמיץ כותבים אחרים ובטח לא לתת שמות גנאי - אני מאד מבקשת. יש דרכים רבות להגיב ולהביע דעה, גם ללא קללות והשמצות. תודה.

אחי- צעד אני גאה בך אתה צודק וטועה בגדול

אחי לא היית צריך לומר רומני טיפש* היית צריך לומר אשכנטוז טיפש משהוא כללי ולא עדה* כי יש פה נציגות של רגישה של רומניה שתרוץ לכנסת בעתיד אם ירצה השם בשם הרומנים המקופחים שרי הריסון תעמוד בראש המפלגה*

למעלה