מוסיקה פאגאנית (2)

dopey_wizard

New member
מוסיקה פאגאנית (2)

כן כן, אני יודע שההודעה הזאת כבר הייתה.. ובגלל זה פתחתי את ההודעה הזאת.. ראיתי "מוסיקה פאגאנית" בלינקים הרצים האלה שיש מתחת לשם הפורום.. נכנסתי והבחנתי ב2 דברים: 1. יש לי כמה דברים נפלאים להוסיף.. 2. אממ.. התאריך של ההודעה מאוד ישן, אז אפשר לחדש תהודעה למי שהפסיד.. אז הנה מה שאני אוהב.. אולי חלק מהמוזיקה לא כולכך פאגאנית.. אבל בכול זאת, משהו רוחני טוב זה כן, וחלק גדול הוא מוזיקה קלטית.. שהיא האהובה עלי: טוב.. בלי להתייחס למה שנכתב ולמה שלא, הנה מה שאני אוהב: James Horner luar na lubre River Dance john doan mychael danna david arkenstone Enigma Enya זהו בערך.. יש לי עוד כמה שירים מאוד יפים אבל אני לא יודע את שם היוצר לצערי.. והמלצה חמה מאוד על השם השני.. (luar na lubre) זהו בעצם, רק רציתי לחלוק מידע.. שתוכלו להנות ממה שאני נהנה.. דוד

celtic harp

לכל חובבי המוזיקה הקלטית/אירית אני מאד ממליץ על אומנים המנגנים על הכלי celtic harp בעיברית שמו נבל עם אני לא טועה. נמכרים הרבה יחסית דיסקים עם מיטב היצירוצ העממיות בביצוע על כלי זה. מאד מוממלץ

ולכל המתעניינים במוזיקה הקלטית

אני ממליץ על הפורום הנפלא הבא: fly.to/isracelt הכנסו בהמוניכם (ראיתם איך הצלחתי להכניס פרסומת סמויה?!)

ocean gypsy

New member
...

blackmore's night!! לאור העובדה שלא הרבה פה מכירים אותם אז קצת על בלקמורס נייט, הסולן שלהם זהו לא אחר מאשר ריצ'י בלקמור שניגן בריינבו ובדיפ פרפל, והסולנית החביבה שלהם בעלת הקול המקסים היא קנדיס נייט והיא...מישהי עם קול מקסים, זאת להקה עם המון מוטיבים פגאניים ששרה בעיקר על תקופת הרנסאנס ושאר ירקות...., המילים של השירים שלהם מדהימות!! עד עכשיו הם הוציאו שלושה אלבומים שהם :shadow of the moon, under a violet moon, ועוד אחד ששמו לא זכור לי כרגע...שירים מומלצים: shadow of the moon ocean gypsy be mine tonight No Second Chance Play Minstrel Play Magical World Renaissance Faire Spirit Of The Sea Wish You Were Here Castles And Dreams HANGING TREE The Clock Ticks On כל אחד ואחד מהשירים האלו הוא פשוט יצירת מופת, זה מומלץ בחום. כמובן שיש עוד זמרות מקסימות כמו: enya דוד כבר הזכיר ואת loreena mckennitt אבל הם להקה באמת יחודית. שלכם אסתי.

למעלה