מוסיקה שחורה ואני

hasaroot

New member
מוסיקה שחורה ואני

כל מי שאני מכיר שהתחיל לשמוע מוסיקה שחורה התחיל להחרים את כל סוגי המוסיקה האחרים.. פתאום כבר לא שומעים RADIOHEAD, QUEEN ועוד רבים וטובים (וטובות) אם שואלים אותי אילו סוגי מוסיקה מעצבנים אותי בטירוף,אני אומר: 1) פופ דביקי ומעצבן 2) מוסיקה מזרחית 3) טראנס (בום בום בום בום *הפסקה* בום בום בום) אז מוסיקה שחורה לא נמצאת שם, אבל זה מוציא אנשים מסוגי מוסיקה שונים.. ופתאום מפסיקים לאכול שעועית ותפו``א!!!! זאת הבעיה הישראלית!!! אז יש עוד סוגי מוסיקה שאתם שומעים חוץ ממוסיקה שחורה? hasaroot מוות להופכי הפורום לצ`אט!!!

Maly

New member
מה המטרה שלך בחיים?

דבר ראשון- מוזיקה שחורה זה כמה סוגים של מוזיקה אז ככה שזה לא רק` שאוהבים ראפ זה גם היפ הופ,סול וכו` דבר שני-איזה מוזיקה יותר טופה?!הטראנס ,הפופ, ולכן לא נראה -מלי-

hasaroot

New member
לא נראה לי מלי!!!!

את רואה למה מוסיקה שחורה גורמת? פתאום מתחילים לשכוח מהב` ולהחליף אותה בפ`!!! מה גם שברוק אין ב`, אז למה לא לשמוע אותו? ולכן, לא נכון -אלון-

Maly

New member
ברוק אין ב`???מההההההה?

מה הקשר בין זה שאני כותבת טופ למוזיקה שחורה???? למה לא לשמוע רוק ???כי זה רע טופ זה לא כזה רע אבל בגלל החברים שלי אני יודעת את כל המילים של קווין זה קצת מעצבן זה יותר ממה שרציתי לדעת! אבל היפ הופ הרבה יותר טופ אז...לא נכון``אלון`` נ.ב הכתבה על סאב ממש טופה

Winston

New member
דעתי

אני לא חושב שלאהוב סוג מוסיקה מסויים (ואיכותי) זה אומר לפסול את כל השאר. מוסיקה זה לא כמו קבוצת כדורגל שאתה רוצה שתנצח את כולם ושתיקח אליפות ושכולם ``ימותו``. אי אפשר לקחת שני סגנונות להגיד ``זה יותר טוב``. (אפשר להגיד שטופאק הראפר הכי טוב אבל אי אפשר להגיד ששבק ס יותר טובים מnirvana). אני אישית גדלתי והתחנכתי על ברכי הרוק הציוני (המשובח) והתבגרתי לרוק ורוק כבד (מבחר שמות שיגרמו לכמה מכם להקיא כמו מטליקה, פנטרה וכאלה), אבל נחשפתי גם למוסיקה השחורה המצויינת שגם בתור בסיסט היא חובה בשבילי. אני אישית יותר לכיוון הראסטה (שוכבים אצלי כמה בוב מארלי ושאר ראגאיי מצויינים, כמו BABYLON BY BUS שכבר שנה לא יצא מהמערכת שלי) אבל החשיפה הראשונה האמיתית שלי למוסיקה השחורה זה אוסף ``סול`` מצויין בשם get a life שחשף אותי לאיכות השחורה. בקיצור אנשים תהנו ממה שאתם נהנים ואל תשמעו את מה שאתם לא אוהבים אבל תמיד תתנו הזדמנות למשהו חדש ======~~ שחף

hasaroot

New member
למי את קוראת אלון?

קוראים לי שגיא, אבל לא *קוראים לי* אלון, בכלל לא קוראים לי, אני בא לבד... גיחי גיחי צחוק של פסיכי... ואם את רוצה לדעת מה הקשר - תשאלי את דנה (כן!!! אתן מכירות!!!).. ואין לי ביה שאנשיפ ישמעו מוסיקה שחור, פשוט שלא יפסיקו לשמוע את מה ששמעו לפני זה, או משהו כזה... ולמקרה ששכחת: is this the real life is this just fantasy, caught in a land slide, no escape from reality` open your eyes, look up to the skies and see, i`m just a poor boy, i need no sympathy` beacause i`m easy come, easy go, little high` little low.... להמשיך? habarnash mama, just killed a man

dannnnnna

New member
הקשר הוא...

בירה נשר!!! אני יודעת זה לא קשור ממש להודעה אבל הזכרתם אותי אז הגבתי1!!!

פסיכי

New member
אין ....אבל אין..

כמו טראנס !! ! !! ! !! מובן ?! מי שלא מבין יש הרבה סוגים של טראנס יכול להיות שאתה שמעת טראנס שלא נשמע לך. אבל יש הרבה סוגים וסגנונות. ויש גם אנשים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם. כמוך !!!

dannnnnna

New member
שגיא..

מה הקשר בין קווין ורדיו הד..לבעיה ישראלית?!?!?!?! מה ישראלי בזה???? מה אתה עושה?? מה המטרה שלך בחיים?!?!?!?!??? סתם! :cool: דנה! שכתבה את ההודעה כשמאד מאד שיעמם לה!!

Maly

New member
אממממ...שגיא תקרא (דנה-זה יכול לשעש

את מי אני מכירה?את דנה?אני יודעת מסכנה שכמותי ורוצה לשמוע עוד משהו?!אני גם מכירה אותך... אז...יש לי רעיון בוא לא נהפוך את זה לצ`ט (כמו מה שאתה והפורום שלך כל הזמן עושה....) סתם...סתם...אל תרביץ לי אז פשוט אתה תאהב את המוזיקה שאתה אוהב ואני אוהב את המוזיקה שאני ואל תצחק על מה שאני אוהבת באהבה עדי ששרדה את המבחן בהסטוריה וגם דנה ושגיא שרדו

hasaroot

New member
ציטוט מפיך

כשאני כמעט הלכתי לת``א (דנה, אל תצחקי עלי),באתי אליך לקחת את הדיסקמן והנה השיחה: עדי: מה אתה שומע? שגיא: radiohead עדי: איכס! ואני לא צוחק על מה שאת אוהבת, אני צוחק עליך (מה בסגנון חזי אייל אלון) הפורום שלי זה לא צ`אט!!!!!!!!! ואני כ``כ שמח שסוף סוף גמרנו את המבחן ה#@%#$^ הזה!!!

Maly

New member
שגיא...אני מגחכת עליך....הא!

בלי כל קשר למה דנה בטח תצחק עלייך. ואני מכחישה בכל תוקף!!! לא בטוח שאמרתי איכס יכול מאוד להיות שאמרתי למה?או שגיא,אתה אידיוט למה אתה שומע את זה?! (יש להם רק איזה 2 שירים שאני אוהבת) ועל מה אתה אומר את המההההה של אייל וחזי עלי? ולכל מי שיש מבחן בהיסטוריה או בכל דבר אחר אז בהצלחה ולכל מי שיש מורה שחושב שהוא אלוהים והוא זה שיבדוק לך תמבחן שאלוהים ישמור עליך...(מה???!!!!) איזה מזל לי אין מורה כזה שגיא,לך יש?

dannnnnna

New member
דנה בכל מקרה תצחק עליו...

לא סתם.. אבל שגיא לא צוחק על המוזיקה שלנו ואפילו הוא אמר (אתמול) על הדיסק של סאבלימינל משהו בסגנון:``דווקא די אהבתי את זה גם מבחינת המילים ובלה בלה``.. לא ממש זוכרת אבל רדיו הד סאקס!! אני לא יפסיק להגיד את זה.. שגיא יאפס מה אתה שומע את זה!.. ומה שאני מנסה להגיד זה שלשמוע סאבלימינל זה יותר טוב מלשמוע רדיוהד! דנה! ומה עם אתה עושה את המבחן בהיסטוריה על כדורים ואתה חצי יושן?? אז מה המורה האלוהים יעזור לך??

Maly

New member
גם לדנה גם ללירן וגם לכולם.קומוניזם

דנה! הגעתי למסקנה:(אחרי תחקיר מעמיק כמובן) כשבאים הרבה אנשים להתנחל אצלך את לא שמה לב מה אנשים כותבים במחשב שלך.... ולכן...שאי בתוצאות עם היה לי כוח הייתי כותבת משהו יותר מעניין חוצמדנה טיפשה דנה טיפשה(זה היה אמור להמשיך אבל לא היה לי כוח) אה כן,ואי אצלך אוכל ...אני מבינה למה את באה אלי..... ולירן זה לא היה קצת...ברור שזאתי אני? או שלא... בכל אופן צריך להתחיל להעביר כאן קצת יותר מהר את הדפים כי זה קצת תקוע יותר מדי זמן והדבר היחיד שמזיז אותו בקצת... זה הצ`יטוטים האלו.... *עדי* שלא אוהבת את השם הזה....

hasaroot

New member
that`s it!!!! this means war!

קודם כל, דברים שרמזתי עליהם כבר: אף על פי ש(אביבה אמרה שאסור לאמר למרות ש) די חביב לי כאן, הייתי מוכן לוותר על תענוג זה.. וכך מגיע סיפור הברנש והפורומים: לפני שנים רבות (חצי שנה) הברנש נכנס לפורום תיכוניסטים באתר זה ממש. התחיל לכתוב קצת על דיס אנד דאט, לקח הפסקה, ואחרי כמה חודשים חזר לפורום תיכוניסטים מחדש. דנה שמעה שלברנש יש פורום (יכול להיות שזה אולי בגלל שהברנש סיפר לה) והחליטה למצוא אותו, ואכן היא מצאה והתחילה לקרוא לברנש את הודעותיו (152 הודעות).. ללא ידיעת הברנש, דנה ואייל כבר ידעו אתכל מה שכתבתי בפורום ובזמן שהברנש מזמין בורגר ראנץ` עם חבריו המפוקפקים, פתאום דנה ואייל מעירים ךלו על זה שהוא אוכל תפוח ירוק (דנה היא תיאטרוניסטית מתלהבת).. וכך קרה שכדי להחזיר לדנה, ברנשנו נכנס לפורום זה. ועכשיו, אחרי ההקדמה הארוכה במיוחד, אני אגיע למה שבאמת רציתי לאמר. תוקפים את המוסיקה שלי, אז אני מגן עליה (יהיה די אדיוטי לתקוף מוסיקה שחורה כאן), רדיוהאד סאק (?). דנה, קודם כל תודי, תודי שפעם אהבת אותם, מה קרה? הם הפכו להיות מאוסים? מיצו את עצמם? בולשיט! הברנש עדין לומד את החומר שלהם שהוא לא מכיר, ובכלל מתכנן להיכנס הרבה יותר חזק למוסיקה אלטרנטיבית, אבל הוא יודע שרדיוהאד הם האחרונים שימחזרו מוסיקה. איך אפשר להשוות בין קריפ לקארמה פוליס, או לבכלל כל אוקיי קומפיוטר לקידשהוא אחד האלבומים המדהימים ביותר (המדהימים ביותר, המדהימים ביותר, המדהימים ביותר) שהברנש אי פעם שמע, איאפשר להשוות את הסגנון שם לסגנון קיד איי, אלבום שונה, אבל לא נופל ברמתו מאוקיי. אז, דנה, חביבתי, אוכלת הלובסטרים ובייחוד כאלה שלא עונים לשם שרגא, את כתבת בעצמך שאני לא יורד על המוסיקה שלכם, אז אל תרדי על המוסיקה שלי. ובקשר למלכה (לא את עדי, קווין) את לא חושבת שמוסיקה ששורדת 30 שנה ועדין זוכרים אותה, את לא חושבת שזה משהו מיוחד? בלי שאנחנו נזכיר לך אותם יותר מדי, נסי פעם אחת לשים בוהמיינ רפסודי בפול וויליום, לעצום את העיניים ולנסות להקשיב למילים.. habarnash יורדים על רדיוהאד? מי???????

dannnnnna

New member
דבר ראשון..

..אז בקשר לפורמים..זה ככה.. אתה אמרת לי שאתה כותב בפורום דברים שאף אחד לא יודע או שלא אמרת לאף אחד ושטויות..אז הייתי חייבת לבדוק!!!...מה גם שזה לא היה כזזהה מעניין.. ודבר שני.. כן פעם אהבתי את רדיוהד אבל עכשיו אני כבר ממש לא.. מה לעשות נמאס לי מהם... וקווין לא אמרתי שזה לא מוזיקה טובה פשוט אמרתי שבשלב מסוים אפשר להפסיק לדבר עליהם כל פעם שיושבים אצל מישהו - כי יש שלב שנמאס לך לשמוע דברים.. אז ברנש תפסיק!!! אני יגיד שרדיוהד גרועים כמה שאני רוצה!!! דנה! שאף על פי ש(אני יודעת אסור) היא חייבת אין לה כוח להתחיל ללמוד למבחן בלשון..(עדי,שגיא,אייל אני יודעת שאתה רואה את זה..בהצלחה מחר)

hasaroot

New member
למה, את מכירה אותו?

דקל, גש, גש.. ואמרתי את המההה כי אני התחלתי לדבר שטויות.. מה גם שאת שקרנית. זאת לא אשמתי, דנה עדין בפורום שלי...

Maly

New member
דקל,גש גש,אני אלוהים!מההה???

דבר ראשון- לכל מי שקורא את הפורום הזה ומכיר אותי ו/או את שרגא תפסיקו לצחק עליו הוא מאוד מוכשר,יפה וכחול כן!כחול (*למי שלא הבין/ידע שרגא זה הלובסטר שלי) דבר שני- אני לא שקרנית טופ אז אמרתי איכס או משהו בסגנון בסדר??!מרוצה???? דבר שלישי- הכיתה שלך רימתה היום במשיכת חבל רמאים!!!אולי בגלל שאתם תאטרוניסטים??? דבר רביעי-יש עכשיו שיר ממש מעפן בקומידי סטור

dannnnnna

New member
שרגא שולט!!! אף אחד לא יאכל אותו!

שגיא..אתם כתה של תאטרוניסתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אני יודעת בטח יש שם מלאנטאלפים שמונאות שגיאות כתיב לא אכפת לי!)

למעלה