מוסיקה שחורה וראפ

דייי דיי דייי

אוקיי, יש אין ואאוט בבגדים, ויש בנעליים, ויש באביזרי לבוש, ויש ברהיטים ואביזרים לחדר ולבית, יש במקומות, ויש בעוד המון, אבל עד איפה הגענו??????????? אתה רוצה להגיד לי שאתה תאזין לסוג מוזיקה מסויים רק מפני שהוא אין, ולא תאזין לסוג המוזיקה שאתה מעדיף לשמוע רק מפני שהוא אאוט "לפי דעתם של אחרים"?! תעשה לי טובה ותשמע את המוסיקה הזאת רק אם אתה באמת אוהב אותה ולא בגלל שהיא "אין" או "אאוט"

i l0ve u

New member
מה את/ה רוצה ממנו?!

הוא לא ביקש את רשותך בתור משתתפת בפורום אין אאוט להקשיב למוזיקה מסויימת....וכן יש אין ואאוט במוזיקה-מוזיקה שחורה זה אין כרגע וזה אומר שמשמיעים אותה הרבה במועדונים MTV ועוד... זה לא אומר שהוא יקשיב לזה כי זה אין כל מה שהוא שאל זה אם זה אין או אאוט-פופולרי או לא הוא לא אמר אם מותר לו לשמוע כי זה אאוט או משו..תקראו טוב טוב ת'הודעות לפני שאתם סתם מתפרצים...

albeldas

New member
לדעתי היא צודקת ובמוזיקה אין

אין ואווט כי אני מכיר מלא ילדים ששומעים שירים של שנות ה-90 וזה לא מעניין אותם שכבר לא שומעים את זה ואני יתן דוגמא כמו למשל מטליקה ונירבנה יש מלא ששומעים את זה אפילו שהלהקות האלה כבר לא מופיעות .. לדעתי כל אחד צריך לישמוע את המוזיקה שהוא אוהב ולא משנה אם אחרים שומעים אותה או לא

i l0ve u

New member
דבר ראשון זה בכלל לא מה שהיא אמרה

דבר שני במוזיקה יש ועודד איךךך אין ואאוט בדיוק כמו בבגדים- מה שפופלרי והרבה לובשים ולא משנה כרגע מאיזה סיבה-זה אומר שאותו דבר הוא אין ,אבל זה לא אומר שלא יהיו אנשים שלא ילבשו את זה ושלא יהיו אנשים שילבשו בגדים של שנות ה-90...... בדיוק אותו הדבר במוזיקה!<מה שפופלרי ומה שהכי מושמע ברדיו ובMTV וכאלה זה אומר שהוא אין לא?> וגם לפי דעתי כל 1 צריך לשמוע מה שהוא אוהב כי מוזיקה זה הנאה ואם לא נהנים ממנה זה לא שווה בגרוש....

חחח...לא הבנת אותי נכון....

וואי, אני מצטערת אם זה נשמע כאילו אני צועקת!!! ובסדר, אולי טעיתי כשאמרתי שאין אין ואאוט במוזיקה, אבל אני לא מבינה למה מישהו צריך להקשיב למוזיקה שהוא לא אוהב אבל מקשיב לה בכל מקרה כי היא אין....או לא מקשיב למוזיקה שהוא אוהב כי היא אאוט.... אני באמת מצטערת אם הטעיתי אותכם וחשבתם שנאי עצבנית... סולחים לי??.

שאומרים "אין" במוזיקה לא מתכוונים

למובן שלו.. מתכוונים למה שהולך היום.. אז היום במקרה מה שהולך זה המוזיקה השחורה וכל הסגנון הזה.. אני אישית מקשיב למה שאני אוהב..

i l0ve u

New member
סולחים סולחים ../images/Emo24.gif

וסליחה שהתפרצתי רק תביני שאותו בנאדם לא אמר שהוא ישמע ת'מוזיקה הזאתי רק בגלל שהיא אין או לא ישמע בגלל שהיא אאוט הוא כולה שאל אם זה אין או אאוט הוא לא אמר שזה ישפיע עליו...

מאיה1983

New member
מוזיקה שחורה היא בהחלט אין

פשוט כי מתחילים לקבל ולפתוח את הראש לסוגי מוזיקה שלא היו פתוחים אליה בעבר. אז עכשיו המוזיקה הזאת מאוד שולטת במועדונים.

למעלה