מוסיקה

kiticat

New member
מוסיקה

אז מלבד לינקין פארק וניו מטאל לסוגיו- פי או די, ניקלבק וכו´- יש עוד משהו שאתם שומעים? החל מבריטני וכלה במרילין מונסון (שלדעתי האישית, יוצר מדהים אבל נהיה ממוסחר מידי). אז ככה- אני שומעת הכל. ממש הכל. יש תקופות של כל מיני. אני חולה על מוצראט, לצד דויד ברוזה ולינקין פארק איפשהו באמצע. שומעת קצת שלמה ארצי, חולה על אר אנד בי- קרייג דויד- יש לו קול מדהים, ואמינם יוצר פשוט ... אין מילים לתאר. אז... מה אתם אוהבים לשמוע?

NiKi†a

New member
אמממ.....אני אוהבת לשמוע עוד-

סאם41 בלינק182 פאפא רוץ´ ניו פאונד גלורי אבריל לאבין אמינם ווו...לא זוכרת יותר
דרך אגב-אני מנהלת פורום סאם41.... אמממממ......זייייהווווו

kiticat

New member
אוקיי-

היום קראתי מכתב בראש אחד- ששם נטען , נמאס מפופ- רוצים רוק. בהמשך- הבן אדם מקשיב לסאם 41. אני יודעת שזה די מוזר- אבל אני מעולם לא חשבתי על לינקין פארק, סאם 41 ודומיהם- לרוק. המושג כללי ביותר. טכנית- גם אלביס זה רוק. יש רוק כבד, יש מטאל יש ניו מטאל, יש רוק אנד רול... המושג כללי ביותר... פשוט פיכסה. בכל אופן- רציתי להודיע שאני פועלת למען פורום חדש בשם "ניו מטאל".

pink girl

New member
לא הכל...

אני שומעת רוק וניו מאטל כמו סיסטם אוף א דאון פאפא רוץ´ לינקין פארק פי או די סאם 41... וגם פינק... מדי פעם אני שומעת פופ אבל אני לא ממש אוהבת פופ...

רק ורק

ניו מטאל.. סיסטם , לינקין , קורן, פי או די ,סטאטיק אקס...תנו לי ואני אקח! אפילו בזמן האחרון אני שומע אפילו קצת פנתרה.....חח

לינקית

New member
אני אוהבת....

linkin park korn slayer children of bodom cradle of filth slipknot static-x in flames ועוד הרבה שאני לא זוכרת עכשיו....
אני אוהבת רוק, רוק כבד,מטאל , בלאק מטאל, גוטי, הכל.....

אלו Z

New member
אוקיי...

מה שאני שומע זה משהו כזה: נו מטאל (סטטיק איקס, דפטונז, מדווין ועוד) מטאל אמיתי ( בלאק מטאל, דת´, פאוור ועוד) פאנק (אופספרינג, סקס פיסטולז, גרין דאי ועוד) רוק טוב על כל סוגיו (מנירוונה ועד לד זפלין) טכנו ( אבל טכנו טוב, לא סתם טראנסים בלי משמעות) מוזיקת עולם ( אל תצחקו אבל מוזיקה אירית זו מוזיקה מדהימה!) קצת ראפ פה ושם קצת אלטרנטיב ( בק וכאלה) אםםם.....נראה לי שזהו.

NiKi†a

New member
אשמח עם תכתבו את מה שאמרתם

בפורום שלי.ואז יוכלו להגיב לכם
ומי שאוהב מוזמן להשתתף ולדבר על סאם מתי שבא לו

BigGrulz

New member
אז ככה

קודם כל אני שמח שיש אנשים ששומעים סטאטיק אקס(להקה מעולה) אני בעיקר שומע פאנק(אופספרינג,נואפקס, בד ריליג´יון אנטי-פלאג,איי אף איי,ונדלס ועוד כמה שבטח שכחתי) ניו מטאל(לינקין פארק,לימפ ביזקיט,דפטונס,סטאטיק אקס,דריי סל ושוב יש כנראה כמה ששכחתי אז כנראה הם לא מספיק חשובים) עוד משהו בקשר לdry cell אם מישהו שמע את השיר body crumbles שלהם למרות שאני בספק . אבל הקול של הסולן די מזכיר לי את הקול של צ´סטר (למרות שזה לא הוא) ו............................................... זהו

לינקית

New member
אתה צודק.....

הקול שלו דומה לצ´סטר חבל על הזמן.....!!!!! (אבל לאף אחד אין את הקול של צ´סטר)!!!!!

BigGrulz

New member
....

אני לא מןריד אלבוצים אני מכבד את הלהקות וקונה אולי אחרי שאשמע עוד כמה שירים אני אקנה אותו....

SkateX

New member
אוקיי...אני אוהב לשמוע:

system of a down sum 41 papa roach rammstein green day limp bizkit linkin park staind koRn cky....

למעלה