מוסך אזולאי - סיפור שהיה באמת

shaby_b

New member
מוסך אזולאי - סיפור שהיה באמת

שלום חברים, ביום ו' חיפשתי מוסך באיזור ת"א לעשות טיפול קטן לMASK שלי (המוסך הקבוע בחופשה). הגעתי למוסך אזולאי - מוסך שנראה כאילו נלקח מסרט בשנות ה-40. אזולאי עצמו נראה איש חביב - ועל קיר המוסך תעודת אמן מטעם משרד התחבורה, אז החלטתי לתת צ'אנס ולבצע שם את הטיפול. שאלתי את אזולאי - "איפה הג'ק?" - והוא אמר "מה ג'ק? תשכיב את הקטנוע!" וכך ללא ג'ק - וללא טכנולוגיה - רק עם כלים עשה לי טיפול. עכשיו הקטנוע נוסע ונשמע מצויין, אבל האמת היא שנראה לי קצת מדאיג לבצע את הטיפול במוסך מיושן - כי גם החלפתי ברקס אחורי). האם אתם מכירים את המוסך הנ"ל?

שאלה לי אליך

אחי כמה סוגר המאסק שלך????גם אצלך הגלגל האחורי לא ננעל כשאתה לוחץ את הידית עד הסוף????

לא אין לי...

ABS אבל הגלגל לא ננעל בשום מצב על הכביש רק על הצבע הלבן המסריח הזה(תיזהרו מהחרא הזה הוא נורא חלק ואם הוא רטוב חבל"ז אבל מזה חבל"ז סוף הדרך)או כורכר וכאלו דברים.. ושלי סוגר 80 עגול אולי טיפה יותר אין לו בעיה לשבת על 70-75 בלי להתאמץ ב 4\3 ידית בערך(מצערת)

shaby_b

New member
המאסק שלי

שנת 2002. סוגר 72-73 קמ"ש. לפני כ-4 חודשים נסעתי על מאסק 2003 שסגר 78 קמ"ש. הגלגל האחורי היה ננעל בבלמים המקוריים. בינתיים נשחק ולכן החלפתי ביום שישי. גם עכשיו הגלגל לא ננעל והבלם האחורי לא מספיק חזק - אבל אזולאי (ראה מוסך אזולאי) אמר שיקח לרפידה כמה ימים והיא תתפוס את מקומה טוב יותר, ואז הבלם האחורי יתחזק. מעניין אם זה נכון, כי אם לא אני אצלו ביום שישי הבא!

איילR

New member
ממחר אני אצל אזולאי ...../images/Emo45.gif

אתה רציני או מסתלבט?
וברצינות... לא מכיר את אזולאי..ויכול להיות שאני פוגע במכונאי טוב... אבל בקטנוע שלי לא יגע שום "מוסך המדרכה ושות'"... לטפל ללא ג'ק מראה על חוסר מקצועיות... זו אחת המחלות בארץ....חוסר מקצועיות... תפנימו ..קטנוע מודרני (ונגיד שהמאסק הוא כזה..) זקוק לטיפול מקצועי... אח"כ קופצים פה כל מיני ליצנים שהגרנדדינק שלהם אוכל שמן והX9 מלא בבעיות וג'וירייד שפך מנוע וכו'...

למעלה