מוסף "בלאגן" לעיתוני שבת

peremen

New member
מוסף "בלאגן" לעיתוני שבת

בואו אעשה לכם סדר על מה שקרה היום בחזרה זה התחיל בסיום החזרה הראשונה היינו יחסית מרוצים והיו לנו מספר תיקונים לצוות הפיני בענייני זויות צילום, תאורה ותפאורה הם רשמו הכל והבטיחו לתקן כ95% מההערות שלנו שמחים וטובי לב צעדנו הבוקר לחזרה ואפילו טרחנו להקדים כדי שיהיה הכל בזמן עלינו לבצע את השיר ובסיום הטייק אנחנו שומעים משאר המשלחת שיש תקלה טכנית ושהם ראו במסך רק מצלמה אחת שמצלמת ולא את כל ה10 מצלמות.... ובכן, מסתבר שהבמאי הפיני החליט שמצלמה אחת זה מספיק...ולא טרח אפילו לעדכן אותנו כמובן שחטפנו ג'אננה.... ואם לא די בכך, לא תוקנו אף אחת מן ההערות שהיו לנו על התאורה (לעשות הבדל בין בית לפזמון מבחינת צבע) או במסכים (הם לא היו מוכנים להשתמש בחומרים שלנו עם המטוסים וכו ובמקום זה עשו משהו ילדותי ומכוער) הבעיה הגדולה יותר היא שבחזרות הבאות אין יותר תיקונים ע"י צפיה בצילומים וזמן החזרה שלנו עבר על וויכוחים עם הבימאי הפיני שירד למטה יש לציין, הצוות הטכני של האירוויזיון הוא מקצועי מגניב ומצוייד במיטב הטכנולוגיה רק שהוא כנראה מקבל הוראות מפורשות ממישהו מלמעלה ועל כך העצבים!!! אנחנו לא הולכים לפרוש אנחנו מקווים שהכל ייפתר בסיכומו של דבר אבל זה כבר עניין של ה"מנהלים" עד כאן המוסף לשבת....בהצלחה למכבי נתניה!!! גל

טיפקסית

New member
שמע גל

תיארתי לעצמי שלא תפרשו,אבל אני בהחלט מבינה את העצבים שלכם,והם לגמרי מוצדקים. השאלה האם עכשיו הם יהיו מוכנים לתקן בכל זאת,או שתיאלצו להסתדר עם מה שנתנו לכם. ממתי מצלמים באירוויזיון עם מצלמה אחת? איפה המצלמת רחף שהייתה בחזרה הראשונה? והרקעים האלה באמת לא מעבירים בכלל קמצוץ מהמסר,האם בכל זאת ניתן להגיע איתם להסכם שיעשו שימוש בלפחות חצי מהחומרים שלכם איכשהו? חבל שתצאו מהתחרות בתחושה רעה....אתה לא חושב? אגב הפועל "איתוראן" קריית שמונה עלתה לליגת העל,כך שלנתניה יהיה סופסופ מול מי להתמודד.

edirz

New member
ברצוני להגיב לך ../images/Emo13.gif...

אני ממש בעדכם, זה בכל מקרה המדינה שלי ואני גם שמח שנבחרתם לייצג אותנו ועם שיר כזה! אבל מה שכן, בבקשה בלי איומים! אף אחד לא יכול לסבול איומים על פרישות, זה נראה דבר ממש מעצבן שמאיימים בפרישות בגלל דבר כזה ועוד במיוחד על ישיבה מזרחית בשיר. במי אתם חושבים שזה ייפגע אם לא בכם ובתדמית של ישראל?! יש עוד 27 שירים בתחרות והנזק ייגרם רק לנו אם ייעשה דבר של ישיבה מזרחית או זילזול מצדכם! אתם צריכים ללכת עם הבמאי עד הסוף אבל ללא איומים של פרישה ושל ישיבה מזרחית כי זה לא לעניין וזה גורם להמון בעולם לשנוא אתכם ולהתחיל לשנות את דעתם לגבי השיר הישראלי! שיהיה המון בהצלחה ותתנו את המיטב כדי שנעלה לגמר, אני מאמין בכם ותנסו לתת הכל בערב חצי הגמר כי כל העולם יצפה בכם באותם הרגעים!

אני איתך!

מעצבן בהחלט שזה מה שקורה במיוחד כשנתונים בלחץ של זמן, זה בהחלט לא הזמן להתבזבז על ויכוחים, סומך עליכם ועל מה שתעשו ובטוח שתסתדרו. אגב אם אפשר לשאול, מי טס איתכם חוץ מחברי הלהקה? אמרגנים? מנהלים? תמשיכו לבלות ולהשתולל, אתם ניראים פצצה לפי התצלומים וההסרטות מהאינטרנט. בהצלחה!!!

למעלה