מוסקט-נקיון לפסח

Thestral

New member
מוסקט-נקיון לפסח../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

טוב, אז בזמן האחרון (שנתיים
) אני ממש ממש מבולבל יש לי יותר מדי רגשות ודברים ותחושות ושאלות והחלטות בראש ולמרות שזה נשמע משוגע לגמרי, קשה לי לסדר את הכל אני מחליט על משהו שאני רוצה (לומשנה מה) ומחליט ללכת עליו ובוקר אחרי אני מיד מתחרט. השאלה שלי היא איך אני עושה סדר עם עצמי, איך אני אדע מה הכי טוב בשבילי? איך אני מסדר ומארגן אצלי את כל ההחלטות והרצונות והשאלות והרגשות כדי שאני לא אשאר מבולבל יותר? ואיך אני אדע שההחלטות שנאי לוקח הן הנכונות? תודה מראש

מוּסקט

New member
זו שאלת השאלות, Thestral

אין אדם עלי אדמות שלא ירצה לדעת לפני החלטה כלשהי, אם זו החלטה הנכונה - ואם אפשר גם איזו תעודת ביטוח בצד, שבמדה ויתפספס משהו, התשלום לא יהיה מאוד גבוה. באופן אישי אני חושבת שההתמודדות בה' הידיעה של הנוער במילניום הנוכחי קשור לכושר ההחלטה. פחות התכנים, יותר ההבנה של המנגנון. מהרגע שמבינים אותו אפשר באמת לנוע ביתר חופשיות בחיים. לא שאין תקלות או החלטות שגויות, אבל יודעים איך להמשיך הלאה.

מוּסקט

New member
מהרגע שמבינים

שכל החלטה היר 'רק' החלטה וכמו שהחלטת פעם אחת אתה יכול גם לשנות את דעתך ולהחליט אחרת על סמך הניסיון שאתה מתחיל לצבור בחיים.
מחליטים משהו בלי לדעת עד הסוף אם זו ההחלטה הנכונה
בוחנים את תוצאותיה
מחליטים שוב בהתאם לתוצאות נשמע דבילי, אבל ככה זה כשמפשיטים משהו עד למנגנון. אם אתה מגיע למסקנה ששגית - כלומר שהחלטת לא נכון - עדיין לא קרה שומדבר ברמת אסון לאומי. לומדים מהניסיון הלא טוב משהו שיאפשר לך לתקן אחר כך ולעשות את ההחלטה הבאה שלך יותר טוב. רק ככה מקבלים ניסיון חיים. אין קיצורי דרך לדאבוני. צריך להיות שם להתנסות, להיכשל, ללמוד, להצליח, ללמוד שוב וכך הלאה וכך הלאה...

Thestral

New member
ייאי תודה../images/Emo70.gif|פמידה|../images/Emo108.gif

חג שמח וכשר
וגם לכולם

למעלה