מוסר השכל/החוטב

מוסר השכל/החוטב

חוטב עצים כרת יום אחד עצים על שפת הנחל , כשלפתע נפל הגרזן אל המים . כאשר החל החוטב לבכות , הופיעה פיה ושאלה אותו : " מדוע אתה בוכה ?". " נפל לי הגרזן למים ואני צריך אותו , על מנת להרוויח כסף למחייתי ", ענה לה . הפיה נכנסה לנחל והוציאה ממנו גרזן מזהב . " שלך?", שאלה , "לא ", ענה לה החוטב. הפיה נכנסה לנחל בשנית ויצאה ממנו כשהיא אוחזת בגרזן מכסף . " האם זה הגרזן שלך ?", שאלה . " לא ", ענה לה החוטב . הפיה נכנסה לנחל בשלישית ויצאה עם גרזן מברזל . " האם זה הגרזן שלך ?", שאלה " כן !", ענה לה החוטב בשמחה . הפיה היתה כל כך מרוצה שמצאה אדם ישר , ונתנה לו במתנה את כל שלושת הגרזנים , וחוטב העצים הלך לביתו כשהוא שמח וטוב לבב . כמה ימים לאחר מכן , הלכו חוטב העצים ואשתו לטייל על שפת הנחל , כשלפתע נפלה האישה למים . חוטב העצים החל לבכות , ושוב הגיעה הפיה ושאלה אותו לפשר הבכי . " אשתי נפלה למים !", ענה לה החוטב האומלל . הפיה נכנסה למים והוציאה מהם את ג ' ניפר לופז . "האם זו אשתך ?", שאלה. " כן !", ענה לו החוטב . " שיקרת לי ", צעקה הפיה , כשהיא רותחת מזעם . " תביני ", ענה לה החוטב , " אם הייתי אומר לא ללופז, היית מציעה לי את קטרין ז 'יטה ג ' ונס , ואם הייתי אומר לא גם לה , היית מוציאה את אשתי , הייתי אומר כן , ואז היית נותנת לי את כל השלוש ... תביני, אני אדם עני , אני לא מסוגל להחזיק את שלושתן , לכן אמרתי כן ללופז". מוסר השכל : כאשר גבר משקר , זה לעולם מסיבה טובה ולמען האנושות כולה .

לילה טוב וסוף שבוע מהנה

פרסי אחד גוסס שואל אשתי פה? אומרים לו כן , הנכדים שלי פה? אומרים כן , הבנים שלי פה? אומרים כולם כן , הפרסי שואל : אם כולם פה למה האור בשרותים דולק. חוקי דיאטה לרמאים • אם אוכלים משהו ואף אחד לא רואה - אין בזה קלוריות. • אם שותים משקה דיאטטי עם ממתק, הקלוריות של הממתק מבוטלות על ידי המשקה הדיאטטי. • כשאוכלים עם מישהו אחר הקלוריות לא נחשבות, אם הוא אוכל יותר. • אוכל שנעזרים בו למטרות רפואיות לעולם לא נחשב (שוקו חם, ברנדי, עוגת גבינה עם פרורים). • אם תגרום לכולם מסביבך להשמין - תראה רזה יותר. • לאוכל שקשור לסרטים (פופקורן עם חמאה, סוכריות גומי וטבלאות שוקולד למשל) אין קלוריות שצריכות להתווסף לחישוב כי האוכל קשור לחבילת הבידור המוצעת ואינו מהווה בחירה חופשית. • בחתיכות של עוגיות אין שומן - תהליך שבירת העוגיות גורם לנזילת השומן. • בדברים שמלקקים מהסכינים והכפות אין קלוריות אם אתה באמצע תהליך הכנה (למשל: השוקולד על הסכין בהכנת כריך עם שוקולד או גלידה על הכף בהכנת קינוח עם גלידה). • מאכלים באותו צבע הם בעלי אותו ערך קלורי. לדוגמא: פטריות ושוקולד לבן או תרד וגלידת פיסטוק. הערה: צבע השוקולד הוא צבע אוניברסלי ומתאים לצבעי כל המאכלים! • במאכלים קפואים (כמן גלידה, עוגות גלידה, ארטיקים וכ'ו) אין קלוריות כי הקלוריות הן יחידות של חום מגילת העצמאות לנשים 1. מגיע לך לקבל נתיב מיוחד בכביש 2. מגיע לך להחליט באיזה יום לכבס 3. וזכרי את שווה יותר כשאת עם פושאפ 4. יש לך את הכח להחליף ערוץ בשלט. שהוא הולך להשתין 5. מגיע לך לקבל מפתח לבית 6. מגיע לך להחליט איזה סרט תראי... כשאת עם החברות 7. שחקניות פורנו הם כן מודל לחיקוי 8. בערוץ האופנה הבנות כן אמיתיות 9. את יכולה לדבר כמה שאת רוצה... אחרי הסקס... בלב 10. את יכולה לקחת את האוטו לסיבוב ... בחניה... בכיפור 11. מותר לך לקנות מה שאת רוצה לעצמך ... בעודף 12. זכותך להביע דעה בכל נושא...בהצבעה 13. אם הוא מפנה לך את הגב... תעשי לו מסג'

למעלה