מוס טונה?

טללבן

New member
מוס טונה?

מחפשת מתכון למוס טונה פשוט. למישהו יש? אריאלה ורקדנית לא שומעים אותכן בזמן האחרון. תציצו אלינו מדי פעם

שיגריס

New member
מוס טונה *2

הי, על אף שאני צמחונית אני נחלצת לעזרתך לגבי מוס טונה מאחר וקיבלתי מידע מהימן לגבי איכותו של המתכון הראשון שלפניך. אני רושמת כאן 2 מתכונים ושניהם מספרה של אודטה שוורץ (``ספר הבישולים של...``). בספר הזה כל מתכון מנצח! מוס טונה #1: 2 קופסאות שימורים של דג טונה (190 גרם כל אחת לפני סינון ו145- גרם אחרי סינון) מסוננות 2 מכלי שמנת חמוצה 14 כפות מחוקות מיונז (שווה למיכל שמנת חמוצה) 3 כפות מיץ לימון טבעי 1 כף פטרוזיליה קצוצה 1 כף שמיר קצוץ 1 בצל בינוני קצוץ גס 1/8 כפית מלח שקית ג`לטין (14 גרם) מומס ב4- כפות מים רותחים תבנית מסולסלת מורטבת במים הכנה: שמים בבלנדר את כל החומרים מלבד אבקת הג`לטין המומסת ומערבלים מספר דקות עד שהתערובת חלקה. שופכים את אבקת הג`לטין המומסת ב4- כפות מים לתערובת ומערבלים עוד דקה. יוצקים לתבנית המורטבת במים ומצננים מינימום 3 שעות. הופכים על צלחת ומקשטים בירק טרי . מכסים בניילון נצמד למניעת ריחות במקרר. מוס טונה #2: (מהיר יותר מהקודם) 2 קופסאות שימורי טונה מסוננות שקית ג`לטין 14 גרם מומסת ב8- כפות מים רותחים 4 כפות מיץ לימון טרי 8 כפות מיונז 1 שמנת מתוקה 1 כף שמיר קצוץ (או פטרוזיליה, אם רוצים) הכנה: מערבלים במעבד מזון את הטונה למחית חלקה. מוסיפים את הג`לטין המומס, מיץ הלימון, שמנת מתוקה ושמיר. יוצקים את העיסה לתבנית יפה ומצננים עד שיציב. מה את אומרת? די פשוט, הא? H-)

נופר 30

New member
עד כמה שאני זוכרת

iris g ביקשה פה לפני כמה שבועות את המתכון וקיבל הכמה מעניינים תנסי לחפש בארכיון מוס טונה בהצלחה נופר

אני תמיד מציצה לכאן אבל...

אני קצת עסוקה בזמן האחרון. למרות זאת, משתדלת להיכנס כל לילה. רציתי לתת לך מתכון למוס טונה אבל ראיתי שקיבלת 2 מתכונים טובים.

למעלה