מוס מוקה - איך אני מהופכת אותו לפרווה?

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
נכון! סיפרת לפני פסח ושכחתי! חייבת

למצוא את ההודעה שלך (מי יודע באיזה ניק...) ולנסות ליישם.
מאחר ולא משתמשת בצמחי, הפסקתי עם מוסים פרווה.
 
מוס מוקה - איך אני מהופכת אותו לפרווה?

2 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
3 כפיות נס קפה
כפית ליקר קפה


במקור מחממים שמנת לסף רתיחה שופכים על השוקולד ומצננים. אחר מקציפים.

להשתמש בקרם קוקוס בכמות זהה? או בריץ׳? מה יתאים יותר?
( מתחת תהיה שכבת פירורי עוגיות או ברס)
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
קרם קוקוס לא יתגבש לכדי קצפת בריץ' לא משתמשת

אז לא יודעת מה קורה לו אחרי בישול.
 

tzivi1

New member
יכול להיות שתצליחי להקציף קרם קוקוס

צריך להפריד את השומן מהנוזל (להכניס למקרר ללילה, ואז הנוזל נפרד מהשומן).

מקציפים רק את השומן.

לא ניסיתי, אבל אמרו לי שזה ממש הופך לקצפת.
 
למעלה