מוס רוזמרי ושוקולד לבן על קרנץ' אגוזים

navazi

New member
מוס רוזמרי ושוקולד לבן על קרנץ' אגוזים

מהספר סודות מתוקים 1 (אבל אני אגלה לכם סוד שגם חיפוש בגוגל מוצא את המתכון...)

יצא מאוד טעים!
מומלץ לאכול ישר מהמקפיא (לחתוך עם סכין שטבלתם במים חמים)

מבחינה ויזואלית - השכבות לא יצאו לי חלקות כמו שרציתי
איכשהו נשארו בדפנות חללים שהמוסים לא הגיעו אליהם.
כנראה שהייתי צריכה להפעיל קצת יותר לחץ כששיטחתי את המוסים...
 
מקסים!!!

נראה מעולה!!! הייתי שמחה לביס מזה! :)
נשמח אם תשתפי אותנו קצת על התהליך (אם היה קשה להכין, מצריך הרבה זמן, האם מצרכים זמינים, או שקנית דברים מיוחדים וכו')

 

navazi

New member
תודה ותשובות

המצרכים לא באמת נדירים (שוקולדים מכל מיני סוגים, שמנת מתוקה, קקאו, אגוזים, חמאה, א.סוכר). שוקולד מריר, קקאו וא.סוכר תמיד יש לי בבית, ובמקרה גם אגוזים היו לי. שמנת מתוקה אני בד"כ מחזיקה רק חבילה אחת או 2 ככה שקניתי עוד, שוקולד במילוי נוגט אין סיבה אמיתית להחזיק (אלא אם מנשנשים אותו) ושוקולד לבן תמיד כדאי לקנות טרי אחרת יש בעיה להמיס אותו, ככה שגם את זה קניתי ספיישל. אבל בתכלס אין פה שום מצרך מיוחד שדורש חנות מתמחה או משהו כזה.

מבחינת אופן ההכנה - באמת שאין פה שום דבר מסובך ואין כ"כ איפה לטעות, אבל זו כן עוגה שדורשת התארגנות הרבה זמן מראש כי צריך קירור ארוך בין השלבים, (וגם לשטוף את הקערה של המיקסר בין ההקצפות של המוסים השונים)

לסיכום - ממש טעים, לא מסובך בכלל, אבל כן מכיל הרבה שלבים ככה שדורש קצת התעסקות ותכנון מראש
 

Lim3

New member
אין אין אין על העוגה הזאת!! הכנתי הרבה פעמים

וכל פעם קצרה מחמאות. תמיד יצאה מעולה!!
 
למעלה