Netaklopedia
New member
מוס ריבת חלב?
אני רוצה להכין משהו קל ומהיר (כי אין לי הרבה זמן) אבל לא שגרתי אז חשבתי להכין עוגת שכבות ביסקוויטים רק במקום ביסקווטים לשים עוגיות לוטוס ובמקום סתם קצפת פודינג, לשים מוס ריבת חלב. השאלה היא אם יש למישהו רעיון איך לעשות את זה בצורה יציבה. כלומר, יצא לי כבר להכין את זה וזה ממש ממש טעים והשיטה שלי הייתה לערבב שמנת עם ריבת חלב, לקרר ואז להקציף עם עוד חבילת שמנת. הקצף לא יצא לי יציב במיוחד ואז כשאוכלים, מאוד קשה להעביר לצלחת אישית בצורה אסתטית. יש רעיונות איך לשפר?... רצוי בלי ג'לטין..
אני רוצה להכין משהו קל ומהיר (כי אין לי הרבה זמן) אבל לא שגרתי אז חשבתי להכין עוגת שכבות ביסקוויטים רק במקום ביסקווטים לשים עוגיות לוטוס ובמקום סתם קצפת פודינג, לשים מוס ריבת חלב. השאלה היא אם יש למישהו רעיון איך לעשות את זה בצורה יציבה. כלומר, יצא לי כבר להכין את זה וזה ממש ממש טעים והשיטה שלי הייתה לערבב שמנת עם ריבת חלב, לקרר ואז להקציף עם עוד חבילת שמנת. הקצף לא יצא לי יציב במיוחד ואז כשאוכלים, מאוד קשה להעביר לצלחת אישית בצורה אסתטית. יש רעיונות איך לשפר?... רצוי בלי ג'לטין..