מוס שוקולד-אולי מישהו יודע?
אכלתי אתמול במסעדה עוגת מוס שוקולד מעולה ואני רוצה לשחזר אותה. קודם כל, היא הייתה פרווה אבל אני לא הרגשתי טעם של שמנת צימחית. היא הייתה עשוייה משלוש שכבות, הראשונה הייתה לדעתי טורט שוקולד פשוט, עליה המוס עצמו שהיה מאוד קליל (ממש לא כמו המוס רק משוקולד וביצים שאני עושה שהוא מאוד עשיר וכבד, זה היה קליל אבל מאוד יציב, ג'לטין אולי?) ומעל הכל שכבה שנראתה כמו ג'נאש (אבל שוב, פרווה?!) יש למישהו איזשהו רעיון? איך יוצרים מרקם יציב אבל לא כבד? תודה מראש.
אכלתי אתמול במסעדה עוגת מוס שוקולד מעולה ואני רוצה לשחזר אותה. קודם כל, היא הייתה פרווה אבל אני לא הרגשתי טעם של שמנת צימחית. היא הייתה עשוייה משלוש שכבות, הראשונה הייתה לדעתי טורט שוקולד פשוט, עליה המוס עצמו שהיה מאוד קליל (ממש לא כמו המוס רק משוקולד וביצים שאני עושה שהוא מאוד עשיר וכבד, זה היה קליל אבל מאוד יציב, ג'לטין אולי?) ומעל הכל שכבה שנראתה כמו ג'נאש (אבל שוב, פרווה?!) יש למישהו איזשהו רעיון? איך יוצרים מרקם יציב אבל לא כבד? תודה מראש.